Αλώνι του Κυρ-Θανάση

Αλώνι του Κυρ-Θανάση

Τα πολυτελή δωμάτια του ξενοδοχείου είναι διακοσμημένα με ιδιαίτερο και διαφορετικό ύφος το καθένα, με αρχοντικά έπιπλα, αντίκες και πολυτελή υφάσματα

Το ξενοδοχείο “Αλώνι του Κυρ-Θανάση”είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο, χτισμένο με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής από πέτρα και ξύλο, στους πρόποδες του χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρό στο χωριό Βώλακας , σχεδιασμένο με οικολογική συνείδηση συστήματα για εξοικονόμηση ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος, βρίσκεται λίγα μέτρα πάνω από την κεντρική πλατεία σε ήσυχη τοποθεσία με όμορφη θέα.

Ιδανικός προορισμός για κάθε εποχή « Αλώνι του Κυρ-Θανάση» τέρπει όλες τις αισθήσεις.

Τα πολυτελή δωμάτια του ξενοδοχείου είναι διακοσμημένα με ιδιαίτερο και διαφορετικό ύφος το καθένα, με αρχοντικά έπιπλα, αντίκες και πολυτελή υφάσματα.

Οι πλούσιες εναλλαγές φωτισμού, το τζάκι, σε συνδιασμο με τις παροχές της σύγχρονης τεχνολογίας, συνθέτουν ένα μοναδικό περιβάλλον που ικανοποιεί τις αισθήσεις και προσφέρει απλόχερα την γεύση της φιλοξενείας και της Αρχοντικής πολυτέλειας..

Το σαλόνι του cafe-bar προσφέρεται για ώρες χαλάρωσης με ένα ποτήρι καλό Δραμινό κρασί, ενα ποτήρι παραδοσιακό λικέρ ή το δικό σας ποτό. Εδώ θα κάνετε και νέες γνωριμίες, αφού η φιλοξενία των ιδιοκτητών δημιουργεί μια ιδιαίτερη φιλική ατμόσφαιρα.

Τζάκι
Cafe Bar
Αίθουσα πρωινού/Εστιατόριο
Χώρος στάθμευσης
Τηλεόραση
Ίντερνετ (Wi-Fi)
Άλλες Παροχές: Πρόσβαση ΑΜΕΑ, Κήπος, Μπαλκόνι, Μουσική, Αυλή, Κλιματισμός, Θέα στο βουνό, Μπάνιο/Ντούς, Πιστολάκι μαλλιών, Spa, Μασάζ, Γυμναστήριο, Χώρος αποθήκευσης εξοπλισμού σκι, Δραστηριότητες με jeep και Buggy από έμπειρο οδηγό, Ανιχνευτές καπνού, Ανελκυστήρας, Μπάνιο ΑΜΕΑ (κοινόχρηστο)
Βώλακας Δράμας
2523023714
2523023714, 69724 23771

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *