Ανοίγει το Χ.Κ. Περτουλίου

Χρειάστηκε να φτάσουμε στα μέσα Δεκεμβρίου για να αποφασίσουν οι ιθύνοντες να ανοίξουν το ερχόμενο Σάββατο το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου…

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε και χωρίς φυσικά να δίνονται εξηγήσεις για πιο λόγο εργασίες που θα έπρεπε να έχουν γίνει μήνες πριν έγιναν την τελευταία ώρα, υπάρχει παραδοχή ότι δεν είχε γίνει τα τελευταία χρόνια συντήρηση του αναβατήρα (!!!!!!!!), ότι μπήκαν Ορκωτοί Λογιστές στην εταιρεία και ότι με χρήματα των δημοτών (Δήμος Πύλης) ρυθμίστηκε δάνειο της εταιρείας, αναφέρονται τα εξής:

«Οι συντηρήσεις και τα τεστ του αναβατήρα (λιφτ) έγιναν από την εξουσιοδοτημένη εταιρία εντός του προβλεπόμενου σχεδιαγράμματος. Αγοράστηκε η πλακέτα (εγκέφαλος) του αναβατήρα (λιφτ) από την ενώ τόσα χρόνια ενοικιαζόταν και τώρα είναι περιουσιακό στοιχείο της εταιρίας. Έγινε συντήρηση του μοτέρ του αναβατήρα (λιφτ),  εργασία  που δεν είχε γίνει ποτέ μέχρι σήμερα, πάντα για την καλύτερη και ασφαλή λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου προ τους επισκέπτες. Έχουν ήδη πληρωθεί οι εργαζόμενοι του Χιονοδρομικού Κέντρου για παλιές και τωρινές οφειλές. Έχουν ήδη ορισθεί ορκωτοί λογιστές για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της εταιρίας προηγούμενων ετών. Έχει ήδη διευθετηθεί το θέμα με τους εργάτες (27μηνα μέσω ΟΑΕΔ) της προηγούμενης διοίκησης και πληρώθηκαν.

Έχει γίνει ανάθεση έργου σε ιδιωτική εταιρία για την νομιμοποίηση του Χιονοδρομικού Κέντρου. Υπάρχει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, πράγμα που δεν υπήρχε τα τελευταία χρόνια, μετά από ρύθμιση των παλιών οφειλών της Εταιρίας προς Ι.Κ.Α. και Δ.Ο.Υ.

Με την συνδρομή  του Δήμου Πύλης έχει ρυθμισθεί το δάνειο της Εταιρίας  έναντι της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας.

Post source : trikalanews.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *