Αρχοντικό Αθηνά

Ο ξενώνας “Αρχοντικό Αθηνά” μπορεί να σας προσφέρει μιαν αξέχαστη διαμονή, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, αφού σε απόσταση 12 μόλις χιλιομέτρων βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο Σελίου

Ο ξενώνας "Αρχοντικό Αθηνά" βρίσκεται στην χωριό Κουμαριά, στο 10ο χιλ. Βέροιας - Σελίου, πάνω στην κεντρική οδό, με θέα το καταπράσινο Βέρμιο. Είναι ένα ιστορικό κτίριο που συμπλήρωσε έναν αιώνα ιστορίας χτισμένο το 1906. Το αρχικό κτίσμα λειτούργησε για πολλά χρόνια σαν καφενείο, ήταν δηλαδή ανέκαθεν ένας χώρος υποδοχής. Στο ξεκίνημα του εικοστού πρώτου αιώνα, το κτίσμα μετατράπηκε από τους κληρονόμους ιδιοκτήτες του σε παραδοσιακό ξενώνα. Το αρχικό κτίσμα ανακαινίστηκε και με τις απαραίτητες προσθήκες μεταμορφώθηκε σε έναν φιλόξενο χώρο. Όλο το συγκρότημα είναι χτισμένο με σεβασμό στην ιστορία του αρχικού κτιρίου με παραδοσιακά και μακεδονίτικα στοιχεία αρχιτεκτονικής. Χρησιμοποιήθηκαν τοπικά υλικά όπως η περίφημη πέτρα της περιοχής.

Ο ξενώνας "Αρχοντικό Αθηνά" μπορεί να σας προσφέρει μιαν αξέχαστη διαμονή, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, αφού σε απόσταση 12 μόλις χιλιομέτρων βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο Σελίου (υψόμετρο 1500 -1900) με πίστες και υπηρεσίες που ικανοποιούν τους σκιέρ όλων των επιπέδων, αλλά και όλους τους χειμερινούς εκδρομείς. Τους θερινούς μήνες μπορείτε να απολαύσετε την ευεργετική δροσιά του βουνού και τα τοπικά αξιοθέατα.

Ο ξενώνας απέχει μόλις 10 χιλιόμετρα από την Βέροια, βρίσκεται πάνω στον κεντρικό δρόμο και μπορεί να γίνει ορμητήριο για να εξερευνήσετε όλα τα αξιοθέατα της περιοχής (Βέροια, Νάουσα, Βεργίνα, Παναγία Σουμελά, Αλιάκμονας, κ.λπ) αλλά και να επιδοθείτε σε φυσιολατρικές δραστηριότητες.

Ο ξενώνας μας προσφέρει ένα πολύ φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον. Δεχόμαστε οικογένειες με παιδιά, άτομα με ειδικές ανάγκες, κατοικίδια ζώα.

Ο ξενώνας μας προσφέρει όλες τις ανέσεις για μια ευχάριστη διαμονή. Περιηγηθείτε στις ιστοσελίδες μας για να γνωρίσετε καλύτερα τον ξενώνα "Αρχοντικό Αθηνά" και την πανέμορφη περιοχή μας. Σας περιμένουμε για να σας δείξουμε την μοναδική φιλοξενία μας.

Τζάκι
Cafe Bar
Αίθουσα πρωινού
Χώρος στάθμευσης
Τηλεόραση
Άλλες Παροχές: Πρόσβαση ΑΜΕΑ, Κήπος, Ψυγείο, Mini bar, Μπαλκόνι, Αυλή, Κλιματισμός, Θέα, Μπάνιο/Ντούς, Πιστολάκι μαλλιών
Κουμαριά Ημαθίας
23310436666974595602
2331043951

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *