Αρχοντικό Τσιμπώνη

Αρχοντικό Τσιμπώνη

Το «Αρχοντικό Τσιμπώνη» ένα όμορφο κτίσμα από πέτρα και ξύλο κοσμεί το κέντρο της Ελάτης

Το «Αρχοντικό Τσιμπώνη» ένα όμορφο κτίσμα από πέτρα και ξύλο κοσμεί το κέντρο της Ελάτης.

Διαθέτει  μια πολυτελής σουίτα και 10 δωμάτια δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα που διαθέτουν πλούσιο εξοπλισμό και ανέσεις όπως: τζάκι, αυτόνομη θέρμανση, T.V., μίνι μπαρ, τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο,σεσουάρ, υδρομασάζ, πρόσβαση στο internet …και φυσικά μπαλκόνι με θέα στο χωριό και το επιβλητικό βουνό

Το άνετο υπόγειο πάρκινγκ με θερμαινόμενη ράμπα εισόδου και εξόδου, απαλλάσσει τον επισκέπτη από τις δυσκολίες του χιονιού και του παγετού.

Το σαλόνι με τη ρεσεψιόν ή ο χώρος υποδοχής αν προτιμάτε, εκτός των άλλων δίνει και μαθήματα ντόπιας αρχιτεκτονικής ιστορίας καθώς και μαθήματα ορεινής οικιστικής παράδοσης με μοναδικά υφαντά να υποδέχονται τα πέλματα των επισκεπτών, επαληθεύοντας στο ακέραιο τον επιθετικό προσδιορισμό του ξενοδοχείου περί… αρχοντικού.

Στον ίδιο χώρο θα απολαμβάνετε κάθε πρωί και το προσεγμένο, από κάθε άποψη, πρωινό σας.

Στο Αρχοντικό Τσιμπώνη, εκτός των άλλων, θα βρείτε την προβλεπόμενη από τις κοινοτικές οδηγίες υποδομή για τα άτομα με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) καθώς και μπάνιο με υδρομασάζ.

Στο Αρχοντικό Τσιμπώνη, όλα σχεδιάστηκαν με ιδιαίτερη προσοχή και με γνώμωνα τις ειδικές συνθήκες κάτω από τις οποίες διέρχονται οι εποχές.

Τζάκι & Αυτόνομη θέρμανση
Πρωινό
Χώρος στάθμευσης
Τηλεόραση
Ίντερνετ (Wi-Fi)
Άλλες Παροχές: Πρόσβαση ΑΜΕΑ, Κλιματισμός, Τηλέφωνο, Μπαλκόνι, Θέα, Μπάνιο/Ντούς/Υδρομασάζ, Πιστολάκι μαλλιών, Mini bar, Χρηματοκιβώτιο
Ελάτη Τρικάλων
2434071422, 2434071300, 6938524084
2434071300

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *