CYCLINGSPOT MOUNTAIN BIKE CUP

Το Cyclingspot σε συνεργασία με τον Α.Σ. Μαχητές Πεύκων διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το CYCLINGSPOT MOUNTAIN BIKE CUP μια σειρά πέντε αγώνων ορεινής ποδηλασίας στην κατηγορία OPEN.
2.Πρόγραμμα αγώνων

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις παρακάτω ημερομηνίες και τοποθεσίες:

1. 1 ΜΑΡΤΙΟΥ (ΧCΤ) – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
2. 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (XCΟ) – ΚΙΛΚΙΣ (Ο αγώνας θα γίνει σε συνεργασία με το κατάστημα ποδηλάτων Bike Bros στο Κιλκίς και τον Σύλλογο Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς)
3. 28 ΙΟΥΝΙΟΥ (XCΟ) – ΝΑΟΥΣΑ
4. 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (XCΕ) – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
5. 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ(ΧCΡ) – ΠΙΕΡΙΑ
Παράλληλα με κάθε αγώνα διοργανώνονται και αγώνες για επίσημους αθλητές συλλόγων από 8 έως 14 ετών, στις κατηγορίες Μίνι Μικρών, Μίνι Μεγάλων, Π
αμπαίδων και Πανκορασίδων.
3. Κατηγορίες

 Δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση έχουν ανεξάρτητοι αθλητές μεγαλύτεροι των 15 ετών στις παρακάτω κατηγορίες:
Junior open (15-18 ετ
ών)
Γυναικών
Ανδρών 19-29 ετών
Masters A (30-34 ετών)
Masters Β (35-39 ετών)
Masters C (40-44 ετών)
Masters D (45-49 ετών)
Masters E (50-54 ετών)
Masters F (55-59 ετών)
Grand Masters (Αθλητές μεγαλύτεροι των 60 ετών)

 4. Βαθμολογία Κυπέλλου
Οι αθλητές ανεξαρτήτως κατηγορίας ανάλογα με την θέση που κατακτούν σε κάθε αγώνα, λαμβάνουν τους αντίστοιχους βαθμούς.

 5. Κανονισμοί κυπέλλου

 Γενικοί Κανονισμοί:

5.1 Νικητής του κυπέλλου αναδεικνύεται αυτός που θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο άθροισμα βαθμών στους καλύτερους για αυτόν τρεις από τους πρώτους τέσσερις αγώνες, συν την βαθμολογία του τελικού. Η συμμετοχή στον τελικό αγώνα του κυπέλλου δεν είναι υποχρεωτική.
5.2 Σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ δύο ή περισσοτέρων αθλητών, προηγείται αυτός που κατείχε την καλύτερη θέση στον τελευταίο αγώνα.
5.3 Μετά από κάθε αγώνα, οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας, είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάζονται στις απονομές με την αγωνιστική τους περιβολή. Σε αντίθετη περίπτωση τιμωρούνται με αφαίρεση 20 βαθμών.
5.4 Κάθε αθλητής με την εκκίνηση του σε κάθε αγώνα που συμμετέχει δηλώνει υπεύθυνα ότι αποδέχεται τους κανονισμούς της
προκήρυξης και ότι είναι απολύτως υγιής και έτοιμος (σωματικά και ψυχικά) για την συμμετοχή του στον συγκεκριμένο αγώνα, αντιλαμβανόμενος όλους τους πιθανούς κινδύνους που απορρέουν από την συμμετοχή του σε αυτόν. Κατ’ επέκταση, συμμετέχει αποκλειστικά και μόνο με δική του ευθύνη και παράλληλα αναγνωρίζει ότι οι διοργανωτές, όπως και κάθε πρόσωπο που εργάζεται και εμπλέκεται με οποιοδήποτε τρόπο στη διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα, δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη απέναντί του για τυχόν τραυματισμό του, καταστροφή ή απώλεια προσωπικού εξοπλισμού ή αντικειμένων, πριν κατά την διάρκεια ή και μετά τον αγώνα. Δεν απαιτεί καμία αποζημίωση για φωτογραφίες, βίντεο, στιγμιότυπα, αποτελέσματα με προσωπικά του στοιχεία ή συνεντεύξεις του κατά την διάρκεια της διοργάνωσης, που τυχόν θα χρησιμοποιηθούν από τον διοργανωτή ή τους χορηγούς για ενημερωτικούς ή διαφημιστικούς σκοπούς.
5.5 Η σειρά εκκίνησ
ης κάθε αθλητή σε κάθε αγώνα είναι σύμφωνα με την θέση του στην γενική κατάταξη. Η σειρά εκκίνησης του πρώτου αγώνα θα είναι σύμφωνα με την θέση του αθλητή στην τελική γενική κατάταξη του CYCLINGSPOT MOUNTAIN BIKE CUP που πραγματοποιήθηκε το 2014.
5.6 Κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να φέρει τον ίδιο αριθμό πλαισίου καθ όλη την διάρκεια του κυπέλλου, σε περίπτωση που χάσει τον αριθμό του χάνει και τους βαθμούς του στην γενική κατάταξη
5.7 Ο αθλητής που προηγείται στην γενική βαθμολογία είναι υποχρεωμένος να φορά την φανέλα του πρώτου της γενικής κατάταξης κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σε αντίθετη περίπτωση τιμωρείται με αφαίρεση 100 βαθμών.
5.8 Οποι
αδήποτε παραποίηση της φανέλας του πρωτοπόρου τιμωρείται με ποινή 50 βαθμών.
5.7 Κάθε αθλητής συμμετέχει με δική του ευθύνη σε ότι αφορά τη σωματική του ακεραιότητα αλλά και τον προσωπικό του αθλητικό εξοπλισμό.
5.8 Για ότι δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς της ΕΟΠ ή από τους κανονισμούς του κυπέλλου, αποφασίζει τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή του αγώνα.

10968367_387684221392612_458944796242301105_n6. Έπαθλα
6.1 Μετάλλιο και δίπλωμα στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας σε όλους τους αγώνες.
6.2 Κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα στον πρώτο, μετάλλιο και δίπλωμα στον δεύτερο και στον τρίτο νικητή της τελικής γενικής κατάταξης κάθε κατηγορίας.
6.3 Αναμνηστικά διπλώματα δίνονται σε όσους από τους αθλητές το επιθυμούν.
6.4 Στους τρεις πρώτους της τελικής γενικής κατάταξης θα δοθούν δωροεπιταγές συνολικού ύψους 600€

 7. Εγγραφή
7.1 Το αντίτιμο συμμετοχής για κάθε αγώνα είναι:
– 10€ εάν καταβληθεί έως και μια εβδομάδα πριν τον αγώνα
– 15€ εάν καταβληθεί μεταξύ Δευτέρας-Σαββάτου της εβδομάδας του αγώνα
– 20€ εάν καταβληθεί την ημέρα του αγώνα.

7.2 Εκπτωτικά πακέτα συμμετοχής:
Αθλητές που επιθυμούν να εγγραφούν στο σύνολο των αγώνων του κυπέλλου (5 αγώνες) έχουν έκπτωση 30% επί του συνολικού ποσού και καταβάλλουν το ποσό των 35€.
7.3 Το αντίτιμο της συμμετοχής καταβάλλεται στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογαριασμού: 5284 – 061574 -791
IBAN: GR43 0172 2840 0052 8406 1574 – 791
Δικαιούχοι λογαριασμού: Δημητριάδης Παράσχος – Μήττας Θωμάς

7.4 Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων που κατατέθηκαν ως παράβολο συμμετοχής σε αγώνα ή δυνατότητα μεταφοράς παραβόλου για συμμετοχή σε άλλο αγώνα ή για άλλον αθλητή.
7.5 Δηλώσεις συμμετοχής αποστέλλονται στο info@cyclingspot.gr
7.6 H εγγραφή ενός αθλητού είναι δυνατή έως και μιάμιση ώρα πριν την εκκίνηση κάθε αγώνα.
7.7 Αθλητές κάτω των 18 ετών έχουν την υποχρέωση να προσκομίζουν υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα που να επιτρέπει την συμμετοχή τους στον αγώνα.
Αναλυτικές προκηρύξεις για το κάθε σκέλος του κυπέλλου θα ανακοινώνονται πριν το κάθε αγώνα του κυπέλλου.

Post source : snowboardholics.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *