Εγκρίθηκε η προκήρυξη για τα 3-5 Πηγάδια

3-5pigadiahotel5

Τoυς όρους προκήρυξης της εκμίσθωσης του Χιονοδρομικού Κέντρου ‘Πηγάδια’ (ως τον Αύγουστο του 2017) ενέκρινε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας σε έκτακτη συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη νωρίς το απόγευμα. Όλες οι παρατάξεις τόνισαν την αναγκαιότητα να λειτουργήσει το Χιονοδρομικό Κέντρο, ωστόσο της μειοψηφίας άσκησαν κριτική στη δημoτική αρχή για κωλυσιεργεία, έλλειιψη προγραμματισμού, αθέτηση προεκλογικών δεσμεύσεων κ.λ.π.

Επίσης καυτηρίασαν την πλήρη έλλειψη ενημέρωσης σχετικά με την κατάσταση των υποδομών που υπάρχουν εκεί, μετά από 4 χρόνια εκμίσθωσης και λειτουργίας του Χ.Κ. από ιδιώτες, ενώ αναπάντητα έμειναν τα ερωτηματικά σχετικά με τα κανόνια τεχνητής χιόνωσης που έχουν πρόβλημα, με την καφετέρια, το εστιατόριο και το ξενοδοχείο που έχουν “απογυμνωθεί” τελείως από εξοπλισμό κ.α.

Ο δήμαρχος απάντησε ότι πολύ σύντομα θα κληθεί να ενημερώσει για όλα αυτά ο εκκαθαριστής, ο οποίος, όπως είπε ο κ. Βαλσαμίδης που συνέταξε την προκήρυξη, θα έχει ολοκληρώσει το πόρισμα της εκκαθάρισης πριν τη διενέργεια του διαγωνισμού.

Post source : pliroforiodotis.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *