Έναρξη στις 13 Δεκεμβρίου για το Παμπόροβο

Έναρξη στις 13 Δεκεμβρίου για το Παμπόροβο

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, που παρά τις προβλέψεις αλλάζουν συνεχώς, η επίσημη έναρξη της χειμερινής περιόδου 2014-15 αναβάλλεται για τις 13 Δεκεμβρίου 2014.

“Παρά την επιθυμία μας να συνεχίσουμε την παράδοση μας και για άλλη μια φορά να “ανοίξουμε” πρώτοι τη σεζόν, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν, η έναρξη μεταφέρεται για τις 13 Δεκεμβρίου 2014. Έτσι και τα 3 χιονοδρομικά κέντρα θα κάνουν την έναρξή τους για φέτος ταυτόχρονα. Θέλοντας να ευχαριστήσουμε τους λάτρεις του Παμπόροβο, η διοίκηση, συνεχίζοντας την παράδοση για την ημέρα της επίσημης έναρξης, προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες, τη δωρεάν χρήση των lift”, αναφέρεται σε μήνυμα της “Pamporovo AD”.

Το πρόγραμμα για την γιορτή που θα λάβει μέρος στο χιονοδρομικό κέντρο του Παμπόροβο κατά την επίσημη έναρξη της σεζόν, θα περιλαμβάνει μουσικές παραστάσεις σε ένα ειδικά κατασκευασμένο στάδιο, θα απονεμηθούν και ειδικά βραβεία και θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για την επόμενη ημέρα 14/12/2014.

Η έναρξη της νέας χειμερινής περιόδου θα ξεκινήσει στις 12:00 και θα είναι προσκεκλημένοι αρκετοί επίσημοι από την κυβέρνηση και τις τοπικές αρχές, πρόεδροι επαγγελματικών οργανώσεων, η ιδιοκτήτης πλειοψηφία της “Pamporovo AD” κ. Tsvetelina Borislavova, η ολυμπιονίκης Ekaterina Dafovska και ο διευθυντής της “Pamporovo AD” κ. Marian Belyakov.

Για το κοινό θα υπάρχουν αρκετές δραστηριότητες όλη την ημέρα, όπως πάρτι από το πρωί μέχρι το βράδυ, φεστιβάλ με ζεστά ροφήματα, αγωνιστικές δράσεις από τους χορηγούς, παιχνίδια και λοταρία.

Η γιορτή θα συνεχιστεί το βράδυ σε εξωτερικούς χώρους, στο κέντρο της περιοχής, μεταξύ Perelik και Murgavets, όπου θα υπάρχουν μικρά σπιτάκια με ζεστό κρασί, ψητά και ζεστά ροφήματα, μεταφέροντας έτσι την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.,

Από 14 έως 19 Δεκεμβρίου, η  “Pamporovo AD” ανακοίνωσε τις τιμές των lift στα 39 λέβα, και από τις 20 Δεκεμβρίου τίθεται σε ισχύ η τιμή στα 53 λέβα.

Μετάφραση από την βουλγαρική γλώσσα για το snowtravel.gr
Αλεπίδης Θεόδωρος

Post source : smolyaninfo.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *