Ενημερώθηκε ο χάρτης του Χ.Κ. Καλαβρύτων

Ski Map Kalavryta 2016-17

Ο χάρτης του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων έχει ενημερωθεί, ώστε να αποτυπώνει και σχεδιαστικά τις  καινούργιες δυνατότητες που προσφέρει το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων .

Με την προσθήκη  των νέων πιστών και αναβατήρων, έχει αυξήσει τα συνολικά χιλιόμετρα, δυνατής διαστρωμένης χιονοδρομίας, από 20Km σε 25Km.

Συγκεκριμένα, περιλαμβάνεται η προσθήκη της νέας  πίστας που ονομάστηκε «Φοίβη». Πρόκειται για τη νέα μαύρη (πολύ δύσκολη) πίστα του χιονοδρομικού, με μήκος 850m και υψομετρική διαφορά στα 290m, όπου δίνει τη δυνατότητα μίας επιπλέον επιλογής για τους πολύ έμπειρους χιονοδρόμους, μαζί με την Αντιγόνη.

Προστίθενται η «Αρμονία», η οποία είναι και η μεγαλύτερη σε μήκος πίστα του χιονοδρομικού,  με μήκος  2700m. Είναι μία πράσινη (πολύ εύκολη) πίστα, με μία εξαιρετική διαδρομή ανάμεσα στο ελατόδασος του Χελμού, ξεκινώντας από τη μέση του βουνού και καταλήγοντας στη βάση του, στον αναβατήρα Δάφνη.

Έχει προστεθεί ο νέος παιδικός αναβατήρας (Snow Fun Park), δημιουργώντας έναν ξεχωριστό χώρο για τους πολύ μικρούς μας φίλους, όπου μπορούν να συνδυάσουν, το παιχνίδι στο χιόνι με το φουσκωτό κάστρο και τις τσουλήθρες που διαθέτει το χιονοδρομικό, με τη χιονοδρομία.

Με αυτές τις προσθήκες στη λειτουργία του το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, έχει καταφέρει να αυξήσει κατά πολύ τα χιλιόμετρα και τις επιλογές που μπορούν να έχουν οι χιονοδρόμοι. Το σημαντικότερο είναι ότι, αυτό αφορά όλα τα επίπεδα χιονοδρόμων και το βαθμό δυσκολίας των πιστών.

Εν μέσω κρίσης και στα πλαίσια του δυνατού, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, προσπαθεί, να ανεβάσει το επίπεδο εξυπηρέτησης και υπηρεσιών προς τους  πελάτες  του, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των καιρών, δικαιολογώντας  γιατί αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς  προορισμούς της χώρας.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *