Λουτράκι (Πόζαρ)

…Με τα ιαματικά λουτρά του Πόζαρ

Αφήστε πίσω σας το άγχος και τους ρυθμούς της πόλης και ταξιδέψτε μόλις 120 χλμ. μακριά από τη Θεσσαλονίκη, στο Λουτράκι Αριδαίας. Εκεί απολαύστε την γαλήνη, την ψυχική ηρεμία και τις ομορφιές που χαρίζει η φύση.

Ο συνδυασμός του φυσικού πλούτου της περιοχής και των σύγχρονων εγκαταστάσεων, αποτελούν έναν ιδανικό προορισμό για μικρές ή και μεγάλες αποδράσεις. Είναι ευκαιρία να γνωρίσετε την φυσική ομορφιά της περιοχής με μια μεγάλη ποικιλία υπαίθριων-ορεινών δραστηριοτήτων καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου όπως ποδηλασία, πεζοπορία σε φαράγγι, rafting, ιππασία, τοξοβολία κ.α.loutraki-pozar

Τα ιαματικά λουτρά του Πόζαρ είναι ένα μοναδικό περιβάλλον, με υγιεινό κλίμα, όπου μπορεί κανείς να φροντίσει την προσωπική, σωματική και ψυχική του υγεία. Πρόκειται για ένα άρτιο τουριστικό θέρετρο οργανωμένο με πλήθος ξενώνων, ξενοδοχείων, εστιατορίων καφέ-μπαρ και όλων των συγχρόνων υπηρεσιών που μπορεί να χρειάζεται ο επισκέπτης.

Οι θερμές πηγές που αναβλύζουν από την κοίτη του ποταμού σε συνδυασμό με την πλούσια βλάστηση και τις εναλλαγές του νερού προσφέρουν ένα μοναδικό καταφύγιο χαλάρωσης από την καθημερινότητα. Για τους φυσιολάτρες υπάρχει μια διαδρομή σε φαράγγι με σπήλαια κατά μήκος του βουνού και καταπληκτικά φυσικά τοπία.

Διαμονή & Διασκέδαση στο Λουτράκι (Πόζαρ)

Εξερευνήστε την περιοχή και ανακαλύψτε τις ομορφιές της. Ζήστε από κοντά τη διαδικασία παραγωγής παραδοσιακού τσίπουρου, από την ποικιλία όψιμο Εδέσσης ή αμάσι που καλλιεργείται σχεδόν αποκλειστικά στο χωριό Πιπεριά σε κληματαριά, στο αποστακτήριο της οικογένειας Θωμαΐδη, που εδώ και αρκετά χρόνια αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς επισκέπτες, και ενημερωθείτε για τη διαδικασία της απόσταξης. Η καλή παρέα και το καλό τσίπουρο συναντώνται στο χωριό Πιπεριά, λίγο πριν από το Λουτράκι.

Η εκπομπή “Πάρε Δρόμο” στο Λουτράκι Αριδαίας (Πόζαρ)

Πηγή βίντεο: http://dtvproduction.gr/

Πώς θα πάτε…

Το Λουτράκι απέχει 120 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη. Ακολουθήστε τη κατεύθυνση προς Αλεξάνδρεια – Γιαννιτσά – Έδεσσα και στον κόμβο του Μαυροβουνίου στρίψτε δεξιά. Συνεχίστε ευθεία και μετά από περίπου 15 χλμ. στρίψτε αριστερά για να κατευθυνθείτε προς το Λουτράκι. Μετά το χωριό Πιπεριά φτάνετε στον προορισμό σας.

Related posts

12 Comments

  1. GKERTSIOU IOANNA

    θΕΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ..ΤΟ ΠΟΖΑΡ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ!!!

  2. ΣΟΦΙΑ

    Τέλειο είναι το δώρο ,μακάρι να είμαι η τυχερή!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *