Λυδία Λίθος

Λυδία Λίθος

Αποτελείται απο 6 παραδοσιακά δωμάτια , με πέτρα και ξύλο, διακοσμημένα με τρόπο που τα κάνουν να δένουν άψογα με το υπέροχο φυσικό τοπίο που τα περιβάλλε

Μόλις μερικά λεπτά απο το Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια,θα συναντήσετε έναν υπέροχο τόπο, το χωριό Μεταμόρφωση. Εκεί βρίσκεται το παραδοσιακό Αρχοντικό Λυδία - Λίθος.

Το 2006 με την αγάπη, την φροντίδα και το μεράκι της οικογένειας Πουλιάδη ολοκληρώθηκε το παραδοσιακό Αρχοντικό Λυδία Λίθος.

Αποτελείται απο 6 παραδοσιακά δωμάτια , με πέτρα και ξύλο, διακοσμημένα με τρόπο που τα κάνουν να δένουν άψογα με το υπέροχο φυσικό τοπίο που τα περιβάλλει.

Στον πανέμορφο χώρο που έχουμε διαμορφώσει στο ισόγειο του ξενώνα μας μπορείτε να απολαύσετε ένα πλούσιο πρωινό, με παραδοσιακά βιολογικά προϊόντα, γύρω απο την ζεστασιά του τζακιού. Το μεσημέρι αποκλειστικά για τους φιλοξενούμενούς μας, οι γευστικές απολαύσεις στην ταβέρνα δίπλα στον ξενώνα μας, είναι ατελείωτες!

Δοκιμάστε μοναδικό αγριογούρουνο με δαμάσκηνα, ζαρκάδι με σάλτσα βατόμουρο, γίδα με μελιτζάνες στη γάστρα, μοναδικό μπάτσο σαγανάκι, παραδοσιακές πίτες και πολλές άλλες γεύσεις που θα σας μείνουνε σίγουρα αξέχαστες!

Σε κοντινές αποστάσεις για ημερήσιες εκδρομές βρίσκονται τα μουσεία της Βεργίνας και της Πέλλας, η σχολή του Αριστοτέλη, τα οινοποιεία της Νάουσσας, η Έδεσσα, η λίμνη Βεγορίτιδα, το Καιμάκτσαλάν και η Παναγία Σουμελά.

Τζάκι
Αίθουσα πρωινού
Χώρος στάθμευσης
Τηλεόραση
Άλλες Παροχές: Πρόσβαση ΑΜΕΑ, Κλιματισμός, Θέα στο βουνό, Μπάνιο/Ντούς
Μεταμόρφωση Ημαθίας
2332029802, 6907649850

ΑΡ. Μ.Η.Τ.Ε.: 932Κ113Κ0177600

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *