Μαρήλια

Μαρήλια

Οι κατοικίες είναι τρίκλινες ή τετράκλινες, ενώ υπάρχει και μία τρίκλινη κατοικία ειδικά διαμορφωμένη για Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες

Αν βρεθείς για κάποιο λόγο στη Δράμα και αναζητάς ένα τελείως ξεχωριστό κατάλυμα ή αν θελήσεις να συμπληρώσεις τη χιονοδρομική σου αναψυχή στις πίστες του Φαλακρού με την εμπειρία μιας απολαυστικής φιλοξενίας, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να έρθεις στον Βώλακα και να μείνεις στo «Μαρήλια». Είναι ένα συγκρότημα μικρών ανεξάρτητων διαμερισμάτων που κατασκευάστηκαν με φροντίδα και μεράκι για να υποδεχτούν επισκέπτες καλομαθημένους και απαιτητικούς.

Το συγκρότημα έχει άφθονο χώρο για τη στάθμευση αυτοκινήτων. Το κάθε διαμέρισμα διαθέτει άνετη κρεβατοκάμαρα, κουζίνα, λουτρό και ιδιαίτερο σαλόνι με τζάκι.

Οι κατοικίες είναι τρίκλινες ή τετράκλινες, ενώ υπάρχει και μία τρίκλινη κατοικία ειδικά διαμορφωμένη για Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες.
Τα ανατομικά στρώματα στα κρεβάτια προσφέρουν ευεξία και ανάπαυση πραγματική, ιδίως ύστερα από μια επίπονη αθλητική μέρα.
Η ατομική θέρμανση σου δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίζεις τη θερμοκρασία του χώρου ανάλογα με τις προτιμήσεις ή τις ανάγκες σου.
Η τηλεόραση με το DVD player σου εξασφαλίζει αυτονομία ατομικής ενημέρωσης και διασκέδασης, ενώ η βιβλιοθήκη που υπάρχει σε κάθε διαμέρισμα είναι εφοδιασμένη με καλά βιβλία τοπικής ιστορίας.
Για τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο επιτραπέζια παιχνίδια (scrabble κτλ.), ενώ το μπαλκόνι με θέα το Φαλακρό προσφέρεται για ατέλειωτους ρεμβασμούς και παρατεταμένες εκστάσεις!

Τζάκι & Ατομική θέρμανση
Cafe Bar
Πρωινό
Χώρος στάθμευσης
Τηλεόραση
Ίντερνετ (Wi-Fi)
Άλλες Παροχές: Πρόσβαση ΑΜΕΑ, Μπαλκόνι, Κουζίνα, Επιτραπέζια παιχνίδια, Βιβλιοθήκη , Κλιματισμός, Θέα, Μπάνιο/Ντούς
Βώλακας Δράμας
2523023350, 6945155425
2521020763

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *