Νεφέλη

Νεφέλη

Πρόκειται για ένα τουριστικό συγκρότημα, στην ιστορική πόλη των Καλαβρύτων, σε αμφιθεατρική τοποθεσία που περιέχει απεριόριστη θέα

Πρόκειται για ένα τουριστικό συγκρότημα, στην ιστορική πόλη των Καλαβρύτων, σε αμφιθεατρική τοποθεσία που περιέχει απεριόριστη θέα προς το Χελμό και τη γύρω περιοχή καθώς και στην ίδια την πόλη των Καλαβρύτων, καθότι απέχει λιγότερο από 600 μ. από την κεντρική της πλατεία.

Το συγκρότημα "Νεφάλη" είναι χτισμένο σε ελεύθερη έκταση 5,5 στρεμμάτων και στη μια του πλευρά εφάπτεται με το δημοτικό πευκώνα και το παλιό ξωκκλήσι των Αγ.Αναργύρων. Στη «Νεφέλη», όλες τις εποχές του χρόνου σας παρέχεται η ευκαιρία να ζήσετε στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας σ΄ ένα φιλόξενο και οικείο περιβάλλον.

Οι κατοικίες είναι νεόδμητες, κεραμοσκεπείς, διώροφες, με ξύλινη εμφανή οροφή και αυτόνομη θέρμανση. Διαθέτουν καθιστικό με τζάκι και σύστημα TV Ρlasma-DVD, ασύρματη πρόσβαση στο Internet, ψυγείο και εξοπλισμό κουζίνας για πρωινό τεσσάρων ατόμων.

Στον όροφο βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα που επικοινωνεί με το καθιστικό με ξύλινη σκάλα. Όλες οι κρεβατοκάμαρες έχουν μπαλκόνι με θέα το δασύλλιο και τον ανοιχτό ορίζοντα. Ιδιαίτερα ευρύχωρες βεράντες διαθέτουν και τα καθιστικά. Κάθε κατοικία είναι αυτόνομη, με δικό της προαύλιο χώρο. Μπορεί να φιλοξενήσει δύο (2) έως τέσσερα (4) άτομα, δεδομένου ότι στο καθιστικό είναι δυνατή η ανάπτυξη ενός επιπλέον διπλού κρεβατιού ή δύο μονών. Οι δύο χώροι στάθμευσης είναι ευρύχωροι, ιδιωτικοί και φυλασσόμενοι. Οι κήποι είναι διαμορφωμένοι με μεγάλες επιφάνειες γκαζόν, παρτέρια με θάμνους, λουλούδια και βραχοσυνθέσεις.

Τζάκι & Αυτόνομη θέρμανση
Πρωινό
Χώρος στάθμευσης
Τηλεόραση
Ίντερνετ (Wi-Fi)
Άλλες Παροχές: Πρόσβαση ΑΜΕΑ, Κήπος, Μπαλκόνι, Αυλή, Ψυγείο, Κουζίνα, Κλιματισμός, Θέα, Μπάνιο/Ντους
Φίνταϋ, Καλάβρυτα Αχαϊας
2108325545, 2692022939, 6947129683

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *