Νύμφες

Νύμφες

Το πέτρινο κτίριο χτισμένο το 1923, ανακαινίστηκε πρόσφατα για να αποτελέσει το ιδανικό μέρος, όπου θα στεγάσει κάποιος τις ωραιότερες στιγμές του

Ο παραδοσιακός ξενώνας «Νύμφες», βρίσκεται στην καρδιά του πανέμορφου Νυμφαίου. Η αμφιθεατρική του θέση, προσφέρει απλόχερα στον καλεσμένο του, μια μαγευτική θέα.

Το πέτρινο κτίριο χτισμένο το 1923, ανακαινίστηκε πρόσφατα για να αποτελέσει το ιδανικό μέρος, όπου θα στεγάσει κάποιος τις ωραιότερες στιγμές του.

Τα πέντε διαφορετικά μεταξύ τους δωμάτια, φέρουν τα ονόματα πέντε Νυμφών. Η Δάφνη νύμφη των δασών, η Ευριδίκη θυγατέρα του Απόλλωνα, η Φαέθουσα θυγατέρα του Ήλιου, η Καλλιψώ και η Λαμπετία θυγατέρα του Ήλιου, αδελφή της Φαέθουσας.

Κοινό τους χαρακτηριστικό, είναι ο σεβασμός στην τοπική παράδοση της αισθητικής, με την φροντίδα και το καλό γούστο των ιδιοκτητών, όπως και η δημιουργική ματιά του ζωγράφου Γιώργη Μπαδόλα, που φιλοτέχνησε τους μοναδικούς πίνακες που κοσμούν τους χώρους.

Εκτός από το τζάκι, που ζεσταίνει τους χειμερινούς μήνες την φιλική ατμόσφαιρα και την πανέμορφη αυλή για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές μας στιγμές ξεγνοιασιάς, ο ξενώνας διαθέτει και ειδικό χώρο spa, για την επιβεβαίωση της χαλάρωσης και της ηρεμίας των διακοπών.

Τζάκι & Αυτόνομη θέρμανση
Cafe Bar
Πρωινό
Χώρος στάθμευσης
Τηλεόραση
Ίντερνετ (Wi-Fi)
Room service
Άλλες Παροχές: Πρόσβαση ΑΜΕΑ, Κλιματισμός, Τηλέφωνο, Θέα, Μπάνιο/Ντούς, Πιστολάκι μαλλιών, Προσωπικά είδη υγιεινής, Κρεβατοστρώματα, Στρώματα, Ανωστρώματα, Μαξιλάρια και Ιματισμός COCO-MAT, Spa
Νυμφαίο Φλώρινας
2386031114, 6942966577
2386031113

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *