Τα Πέτρινα της Ελάτης

Τα Πέτρινα της Ελάτης

Οι μοναδικές πέτρινες κατοικίες, αποτελούν πόλο έλξης για πολλούς, καθώς εντυπωσιάζουν τόσο με την αρχιτεκτονική τους όσο και με τις παροχές τους

Σε υψόμετρο 950μ. μέσα σε πυκνό ελατόδασος της νότιας Πίνδου, σε ένα περιβάλλον μοναδικής φυσικής ομορφιάς, τα ”πέτρινα της Ελάτης” θα σας αφήσουν άφωνους και θα μετατραπούν εφεξής σε σταθμό για κάθε εξόρμησή σας.

Οι μοναδικές πέτρινες κατοικίες, αποτελούν πόλο έλξης για πολλούς, καθώς εντυπωσιάζουν τόσο με την αρχιτεκτονική τους όσο και με τις παροχές τους

Εντυπωσιακές πέτρινες επιπλωμένες τουριστικές κατοικίες που βρίσκονται πολύ κοντά στο κέντρο της Ελάτης σε μια καταπράσινη, ελατοσκέπαστη, ήσυχη περιοχή με θέα στον Κόζιακα και στο φημισμένο Κόκκινο Βράχο.

Η ιδιοκτήτρια Έφη Μπακάση δημιούργησε μια εμπνευσμένη δουλειά με γούστο, φινέτσα, διακριτική πολυτέλεια και ατμόσφαιρα που δεν ξεφεύγει απ’ το παραδοσιακό ύφος και χρώμα της περιοχής. Συγκεκριμένα, «Τα Πέτρινα της Ελάτης» αποτελούνται από 4 αυτόνομες κατοικίες και 2 μεζονέτες και 2 άνετα δωμάτια. Ο εξοπλισμός τους περιλαμβάνει τζάκι, αυτόνομη θέρμανση, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, χρηματοκιβώτιο, TV plasma, άνετο καθιστικό και βεράντες ή μπαλκόνια με θέα. Οι μεζονέτες έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν έως και 5 άτομα.

Οι ιδιαίτερες πινελιές στη λιτή, κατά άλλα διακόσμηση, όπως στοιχεία από δέρμα, χαλιά σε γήινα χρώματα και μοναδικός φωτισμός δίνουν ένα τόνο ”πολυτέλειας” που θα ικανοποιήσουν και τα πιο δύσκολα γούστα.

Στα «Πέτρινα της Ελάτης» είναι δεκτά τα κατοικίδια. Η κα Έφη είναι μια φιλική οικοδέσποινα και θα σας ενημερώσει για τις περιηγήσεις σας στην περιοχή.

Τζάκι & Αυτόνομη θέρμανση
Πρωινό
Χώρος στάθμευσης
Τηλεόραση
Ίντερνετ (Wi-Fi)
Άλλες Παροχές: Πρόσβαση ΑΜΕΑ, Μπαλκόνι, Κουζίνα, Κλιματισμός, Θέα, Μπάνιο/Ντούς, Χρηματοκιβώτιο
Ελάτη Τρικάλων
6937196929
2434071718

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *