Πέτρινο

Πέτρινο

Ο παραδοσιακός ξενώνας το Πέτρινο βρίσκεται στο χωριό Άγιος Γερμανός σε υψόμετρο 1.100 μέτρων, στην περιοχή της Πρέσπας, στο νομό Φλώρινας της Μακεδονίας

Ο παραδοσιακός ξενώνας το Πέτρινο βρίσκεται στο χωριό Άγιος Γερμανός σε υψόμετρο 1.100 μέτρων, στην περιοχή της Πρέσπας, στο νομό Φλώρινας της Μακεδονίας. Απέχει 250 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη και περίπου 600 χιλιόμετρα από την Αθήνα.

Στο Πέτρινο μπορείτε να διαλέξετε ένα από τα 9 δωμάτιά του, που το καθένα είναι ξεχωριστό, με το δικό του μπάνιο, θέρμανση, τηλεόραση και ψυγείο. Τα δωμάτια είναι δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα, καθαρά και άνετα. Τα μεγαλύτερα από αυτά έχουν και το δικό τους τζάκι. Καθαρίζονται καθημερινά και στους επισκέπτες παρέχονται πάντα φρέσκα και καθαρά κλινοσκεπάσματα και πετσέτες

Στην τραπεζαρία και το καθιστικό του ξενώνα, οι φιλοξενούμενοι έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν καθημερινά, την τοπική και σπιτική κουζίνα από την ίδια την οικοδέσποινα, την κυρία Θωμαή Τσίκου.

Για οικογένειες με βρέφη υπάρχει διαθέσιμη και μια κούνια, χωρίς χρέωση. Κατοικίδια ζώα είναι γενικά ευπρόσδεκτα, αρκεί φυσικά να μην ενοχλούν άλλους φιλοξενούμενούς μας.

Ο ξενώνας λειτουργεί όλο το χρόνο.

Τζάκι
Πρωινό
Χώρος στάθμευσης
Τηλεόραση
Ίντερνετ (Wi-Fi)
Άλλες Παροχές: Πρόσβαση ΑΜΕΑ, Κήπος, Μπαλκόνι, Αυλή, Κλιματισμός, Θέα, Μπάνιο/Ντούς
Άγιος Γερμανός, Φλώρινα
2385051344, 6946338162

2385051854

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *