Πλειάδες

Πλειάδες

Οι Πλειάδες, συνδυάζουν την παραδοσιακή αισθητική με την απλότητα και την πολυτέλεια

Οι Πλειάδες, συνδυάζουν την παραδοσιακή αισθητική με την απλότητα και την πολυτέλεια. Οι εμπνευσμένες σιδηροκατασκευές, τα έπιπλα, φιλοτεχνημένα το καθένα ξεχωριστά από ξύλο και σίδηρο, τα πέτρινα τζάκια, οι χειροποίητες κουρτίνες και σκεπάσματα, τα απαλά χρώματα που δένουν απόλυτα με τα κυρίαρχα υλικά και προσδίδουν στα κτίσματα την αρετή της αρμονίας.

Οι Πέτρινοι Ξενώνες αποτελούνται από double bed rooms, family suites, superior suite και έναν φιλόξενο χώρο ΑΜΕΑ. Καθένα από αυτά φτιαγμένα με ιδιαίτερη προσοχή και μεράκι.

Η τέχνη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην διακόσμηση και την αύρα τους. Στον κάθε χώρο αντιστοιχεί το όνομα μιας πλειάδας και φιλοξενεί το αντίστοιχο έργο τέχνης που φιλοτέχνησε η ζωγράφος Λίτσα Παπαδημητρίου.

Σε έναν υπέροχο  χώρο, με συναρπαστική θέα, η κυρία Ελένη ετοιμάζει παραδοσιακές και όχι μόνο συνταγές με υλικά και ροϊόντα εποχής και περιοχής. Εμπιστευόμαστε αποκλειστικά τοπικούς παραγωγούς για την προμήθεια κρέατος, γαλακτικών αγαθών, φρούτων και λαχανικών.

Αυτό μας επιτρέπει να δημιουργούμε ονειρεμένες γεύσεις τις οποίες μπορείτε να συνδυάζετε με επιλεγμένες ετικέτες ελληνικού και ξένου αμπελώνα. Το κελάρι μας, είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί και να σας μυήσει στον μαγικό κόσμο του κρασιού.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στο πρωινό. Οι παραδοσιακές πίτες, γλυκές και αλμυρές, θα σας μείνουν αξέχαστες. Οι σπιτικές μαρμελάδες, το φρεσκοζυμωμένα ψωμιά και κέικ είναι μονάχα κάποιες από τις επιλογές για να ξεκινήσετε ιδανικά την ημέρα σας.

Τζάκι
Cafe Bar
Αίθουσα πρωινού & Εστιατόριο
Χώρος στάθμευσης
Τηλεόραση
Ίντερνετ (Wi-Fi)
Room service
Άλλες Παροχές: Πρόσβαση ΑΜΕΑ, Μπαλκόνι, Μουσική, Πισίνα, Κλιματισμός, Θέα, Μπάνιο/Ντούς, Πιστολάκι μαλλιών
Φλώρινα
2385044070
2385044410

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *