Προβλήματα στην περιγραφή των εργασιών στους διαγωνισμούς

Προβλήματα φαίνεται να υπάρχουν στην διενέργεια των διαγωνισμών για την αποκατάσταση των αναβατήρων και των κτιρίων του Χιονοδρομικού Κέντρου Καϊμάκτσαλαν. Σύμφωνα με εταιρείες οι οποίες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, οι διαγωνισμοί είναι αρκετά ασαφείς με αποτέλεσμα να είναι για άλλη μια φορά ορατή η πιθανότητα τα χρήματα των φορολογουμένων να πεταχτούν από το παράθυρο.

Βέβαια είναι απορίας άξιο πως κατάφερε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της ΕΤΑΔ, η οποία είχε στην διάθεσή της όλες τις απαραίτητες εκτιμήσεις τιμών και εργασιών από τις υπηρεσίες της, να καθυστερήσει να ετοιμάσει τους διαγωνισμούς και παράλληλα να μην τους οργανώσει και σωστά. Δείγμα της προχειρότητας με την οποία καταρτίστηκε το τελικό κείμενο είναι ότι σε αρκετά κτίρια του κέντρου δεν έχει προβλεφθεί η εγκατάσταση θέρμανσης και βέβαια λείπουν από τους διαγωνισμούς εργασίες και προμήθειες υλικών τα οποία θα δημιουργήσουν προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των εγκαταστάσεων του Χ.Κ. Καϊμάκτσαλαν.

Την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου θα διενεργηθεί ο διαγωνισμός για την συντήρηση των αναβατήρων ενώ την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου θα διενεργηθεί ο διαγωνισμός για την αποκατάσταση του κεντρικού κτιρίου. Ελπίζουμε να υπάρχει κάποιο εναλλακτικό σχέδιο από την ΕΤΑΔ για να λύσει τα παραπάνω προβλήματα, τα οποία όμως είναι υπαρκτά και ιδιαίτερα σοβαρά.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *