Sfendamos Wood Village

Sfendamos Wood Village

Το ξενοδοχείο Σφένδαμος βρίσκεται στη Νάουσα Ημαθίας, στο ορεινό χωριό Αγ. Παύλος (Κουτσούφλιανη), μόλις 2 Κm από το φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο «3-5 Πηγάδια» και από το χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου, στο Βέρμιο. Ιδανική τοποθεσία για εξορμήσεις στο βουνό ,ωστόσο όμως δεν είναι μακριά από τον πολιτισμό ,αφού μπορείτε να κατεβείτε στην πόλη της Νάουσας σε 20 λεπτά.

Τα 6 ξύλινα σπιτάκια με δύο χώρους (υπνοδωμάτιο ,σαλόνι ) είναι πλήρως εξοπλισμένα (κουζινάκι ,wc , LCD TV , σεσουάρ, καλλυντικά, με τζάκι και βεράντα με θέα τις πλαγιές του Βερμίου), και σας περιμένουν να σας φιλοξενήσουν. Ένα από αυτά είναι εξοπλισμένο με προδιαγραφές Α.Μ.Ε.Α.. Το διώροφο σπιτάκι διαθέτει στον πρώτο όροφο ένα υπνοδωμάτιο , σαλόνι με τζάκι , κουζινάκι , wc ,και ένα ακόμη τετράκλινο υπνοδωμάτιο στον πάνω όροφο και wc με στήλη υδρομασάζ για ένα χαλαρωτικό μπάνιο.

Στο κεντρικό chalet την προσοχή σας «τραβάει» το μπαρ, που είναι φτιαγμένο από ολόκληρους κορμούς δέντρων, ενώ το άρωμα του φρεσκοκομμένου καφέ, σε συνδυασμό με τη μυρωδιά του ξύλου που σιγοκαίει, δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για να απολαύσετε τον καφέ σας. Για αυτούς που θέλουν κάτι πιο ιδιαίτερο, μπορούν να καθίσουν στους αναπαυτικούς καναπέδες δίπλα στο εντυπωσιακό, πέτρινο τζάκι με θέα τις πίστες του χιονοδρομικού κέντρου.

Chalet με τζάκι
Cafe-snack bar
Αίθουσα πρωινού
Χώρος στάθμευσης
Κήπος
Room service
Happenings
Ίντερνετ (Wi-Fi)
Άγιος Παύλος (Κουτσούφλιανη) Ημαθίας
2332044844 - 6932711080
2332044120

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *