Τελευταία μέρα καλοκαιρίας για τα χιονοδρομικά κέντρα
Τελευταία μέρα καλοκαιρίας για τα χιονοδρομικά κέντρα

Τελευταία μέρα καλοκαιρίας για τα χιονοδρομικά κέντρα

Τελευταία μέρα καλοκαιρίας για τα χιονοδρομικά κέντρα με ηλιοφάνεια και ανέμους ασθενούς εντάσεως. Χωρίς αλλαγές η λειτουργία στα Χιονοδρομικά Κέντρα που είναι ανοιχτά. Σε πολύ καλή κατάσταση διατηρείται η πίστα Νεφέλη της Στύγας σε όλο το μήκος της μέχρι τη βάση. Λίγες πέτρες μόνο σε σήμανση. Παράλληλα είναι σε λειτουργία η Θέτις και ένα baby για τους νέους φίλους της χιονοδρομίας. Στο Χ.Κ. Παρνασσού ο εναέριος 7 θα μείνει κλειστός μέχρι τις 11:00 λόγω εκπαίδευσης του προσωπικού σε άσκηση απεγκλωβισμού.

Απο αύριο, αναμένεται ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας με ενισχυμένους βόρειους ανέμους και χιονοπτώσεις αρχικά στην Ανατολική και εν συνεχεία στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, στην Θεσσαλία, σε ορεινές και ημιορινές πειοχές της Στερεάς Ελλάδας και Πελοποννήσου, ενώ απο την Πέμπτη κακοκαιρία θα επεκταθεί στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής Χώρας,με χιόνια στα πεδινά της Στερεάς Ελλάδας, της Θεσσαλίας, της Πελοποννήσου, στην Εύβοια και τα ορεινά της Κρήτης. Χιόνια και στην Αττική.
Αν ταξιδεύετε αυτές τις μέρες ετοιμαστείτε σωστά, να έχετε αλυσίδες μαζί σας, ζεστό ντύσιμο και όλα τα απαραίτητα.

Σε λειτουργία το σύστημα τεχνητής χιόνωσης στα Χ.Κ. 3-5 Πηγαδίων, Πισοδερίου και Καϊμακτσαλάν.
Ανοιχτά τα Σαλέ και οι εναέριοι για βόλτα στα Χ.Κ. Ανηλίου και Περτουλίου. Ανοιχτά τα Σαλέ στα Χ.Κ. Μαινάλου, Λαϊλιά και Ζήρειας.

Post source : snowreport.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *