Χώρος για μητέρες και παιδιά στο Καϊμακτσαλάν

diaperzΤην Δευτέρα 20.01.2014, η κ. Χρύσα Σαμαρά επισκέφτηκε το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας – Καϊμάκτσαλαν με την οικογένεια της και με την αποστολή ενός μηνύματος στο facebook, μας επεσήμανε την παράλειψη μας να έχουμε έναν ειδικό χώρο όπου οι μητέρες θα μπορούν να αλλάξουν τα μωρά τους. Πραγματικά, ήταν μεγάλη παράλειψη εκ μέρους μας και ζητούμε συγνώμη από όλους τους επισκέπτες για αυτή.

Από σήμερα Παρασκευή 24.01.2014, τοποθετήσαμε δίπλα στα wc αλλαξιέρα για μωρά με το αντίστοιχο στρώμα και κάλυμμα. Επίσης, έχει τοποθετηθεί και η σχετική σήμανση.

Είναι πολύ σημαντικό οι επισκέπτες να μας αποστέλλουν μηνύματα με τα προβλήματα που αντιμετώπισαν κατά την επίσκεψη τους και τις προτάσεις τους για βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχονται στο κέντρο.

Ευχαριστούμε πολύ την κ. Σαμαρά για την επισήμανση και παράλληλα παρακαλούμε όλους τους επισκέπτες να μας αποστέλλουν τις εντυπώσεις τους και τις απόψεις τους για το κέντρο στο info@kaimaktsalan.gr

Θα απαντήσουμε σε όλους όσους επικοινωνήσουν μαζί μας και θα φροντίσουμε όπου αυτό είναι εφικτό, να υλοποιούμε τις προτάσεις σας.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *