Χριστούγεννα στο Bansko !

Όπως τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος στο Explosivo μπορείτε να βρείτε την ιδανική λύση για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπες σας στο Bansko της Βουλγαρίας, σε χαμηλές τιμές και αξιόπιστα ξενοδοχεία και συγκροτήματα διαμερισμάτων.

Όλα τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία είναι κοντά στη βάση της τηλεκαμπίνας και στο καινούριο κέντρο του χωριού με τα καταστήματα, το εμπορικό κέντρο και το παγοδρόμιο (εκτός από το Florimont το οποίο βρίσκεται στην είσοδο του χωριού). Kempinski Grand Arena 5* (Ski in – ski out),Premier Luxury Mountain Resort 5*Sport Hotel 4* Sup (Ski in – ski out)Perun Lodge 4* SupGuinness 4*,Villa Roka, Florimont Casino & Spa 4* ή τα περίφημα πιαδιαμερίσματα της Winslow σας περιμένουν για αξέχαστες χιονοδιακοπές!

Στο συνημμένο αρχείο μπορείτε να δείτε τον τιμοκατάλογο και τις αναχωρήσεις που θα πραγματοποιηθούν Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Θεοφάνεια από τη  Θεσσαλονίκη. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα προτείνουμε στους φανατικούς skiers και snowboarders την εκδρομή 26-28 Δεκεμβρίου, αφού σύμφωνα με την εμπειρία μας δεν υπάρχει συνωστισμός στις πίστες.

Τιμοκατάλογος Θεσσαλονίκης

Μη ξεχνάτε, βέβαια και το χριστουγεννιάτικο δωράκι μας. Όσοι διαλέξουν κάποια από τις 4ήμερες ή 5ήμερες εκδρομές κερδίζουν εντελώς δωρεάν ένα διήμερο στο ξενοδοχείο μας στα 3-5 Πηγάδια Naousa Natura Mountain Sports Hotel.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *