Ζητούνται γιατρός και διαφημίσεις στο Περτούλι

snowtravel-postΗ Μονομετοχική Δημ. Α.Ε. του Δήμου Πύλης πρόκειται να προσλάβει ανεξάρτητο εξωτερικό συνεργάτη για την ιατρική υποστήριξη του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρχονται σε τηλεφωνική επικοινωνία με το τμήμα της διοίκησης της Εταιρίας (τηλ. 2434350400) προκειμένου να  έχουν μια πιο αναλυτική ενημέρωση ή να ζητούν κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο  της Εταιρίας κ. Καλαμαράς (τηλ. 6942015708).

Επίσης η εταιρεία προσκαλεί δημόσια τους ενδιαφερομένους επιχειρηματίες, που ενδιαφέρονται να προβάλουν και να διαφημίσουν την επιχείρησή τους, στις παρακάτω δραστηριότητες: 1) Τοποθέτηση   μακετών ( διαστάσεων  60Χ60 )  με τα στοιχεία των χορηγών   στην πινακίδα του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου. 2) Τοποθέτηση πινακίδας (μουσαμάς διαστάσεων 5Χ2,5m) στην είσοδο του Χιονοδρομικού Κέντρου, που θα καλωσορίζει τους επισκέπτες (ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ). 3) Προμήθεια Μπουφάν για τους εργαζόμενους του Χιονοδρομικού Κέντρου, που θα φέρουν το λογότυπο του χορηγού.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρχονται σε τηλεφωνική επικοινωνία με το τμήμα της διοίκησης της Εταιρίας (τηλ. 2434350400) ή να ζητούν κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο  της Εταιρίας κ. Καλαμαράς (τηλ. 6942015708) μέχρι  30-11-2016, προκειμένου να  έχουν μια πιο αναλυτική ενημέρωση.

Post source : ideesmag.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *