Έκανε το καθήκον της η Βον

Η Λίνζι Βον πέτυχε ακόμη μια νίκη στο αγώνισμα super-G στο Σεντ Μόριτζ της Ελβετίας…
Μετά τον απογοητευτικό αγώνα στην κατάβαση, η Αμερικανίδα Λίνζι Βον, επέστρεψε στις νίκες στον αγώνα super-G στο Σεντ Μόριτζ. Η «βασίλισσα» του χιονιού ολοκλήρωσε την κούρσα της Ενγκιαντίνα σε χρόνο 1:23.55 αφήνοντας δεύτερη την αθλήτρια της Αυστρίας, Άννα Φένινγκερ κατά 0.24 δευτερόλεπτα. Η συμπατριώτισσα της Φένινγκερ, Νικόλ Χοσπ συμπλήρωσε το βάθρο τερματίζοντας κατά 1.10 δευτερόλεπτα πιο αργά.

Το εντός έδρας φαβορί, Λάρα Γκατ δεν κατάφερε να τερματίσει τον πρώτο γύρο καθώς έπεσε. Η Φένινγκερ τερμάτισε δεύτερη για τρίτη σερί φορά σε αγώνα super-G μετά την Βαλ ντισέρε και την Κορτίνα. Η Χοσπ πέτυχε το δεύτερο βάθρο της στην σεζόν μετά την επιτυχία της στο slalom στο Άσπεν.

Μετά την επιστροφή της στην δράση στο Λέικ Λούιζ τον περασμένο Δεκέμβριο έπειτα από δυο τραυματισμούς στο γόνατο, η Βον έχει κατορθώσει να ανέβει σε πέντε πόντιουμ από τους δέκα αγώνες που έχει δώσει την φετινή σεζόν.

«Ήταν πραγματικά ένας δύσκολος αγώνας σήμερα», είπε η Βον στους ρεπόρτερ στην γραμμή του τερματισμού. «Υπήρχε μεγάλο έδαφος και πολλά ύπουλα σημεία. Ωστόσο είχα καλό έλεγχο και ευτυχώς δεν έκανα λάθη όπως χθες. Έτσι μπορώ να πω ότι ήταν μια καλή μέρα».

Αποτελέσματα αγώνα super-G:

1 Βον Λίνζι Αμερική                1:23.55

2 Φένινγκερ  Άννα Αυστρία    1:23.79           +0.24  3.10

3 Χοσπ Νικόλ Αυστρία            1:24.65           +1.10  14.22

4 Κλινγκ Κάισα Σουηδία          1:25.03           +1.48  19.13

5 Χουέτερ Κορνήλια Αυστρία    1:25.10           +1.55  20.04

Post source : sports8.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *