Αστέρι Μετσόβου

Αστέρι Μετσόβου

Το κτίριο του ξενοδοχείου είναι χτισμένο με βάση την παραδοσιακή Μετσοβίτικη αρχιτεκτονική της πέτρας που τόσο εντυπωσιάζει

Το ξενοδοχείο Αστέρι Μετσόβου λειτουργεί από το 1995. Από τότε και μέχρι σήμερα έχουν γίνει ανακαινίσεις και το 2003 κατασκευάστηκε νέα πτέρυγα. Πρόκειται για Ανώνυμη Ξενοδοχειακή Εταιρία. Διαθέτει δωρεάν κλειστό πάρκινγκ για τους πελάτες που συνδέεται με ασανσέρ με το ξενοδοχείο.

Το κτίριο του ξενοδοχείου είναι χτισμένο με βάση την παραδοσιακή Μετσοβίτικη αρχιτεκτονική της πέτρας που τόσο εντυπωσιάζει. Σας περιμένουμε για να σας προσφέρουμε άνετη διαμονή και ξενοδοχειακές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ώστε να απολαύσετε την παραμονή σας στο Μέτσοβο.

Το ξενοδοχείο Αστέρι Μετσόβου διαθέτει 43 δωμάτια, από τα οποία 4 είναι μονόκλινα, 31 είναι δίκλινα, 3 είναι δίκλινα με τζάκι και υδρομασάζ, 3 είναι τρίκλινα και δύο είναι σουΐτες με τζάκι και υδρομασάζ. Όλα τα δωμάτια έχουν ατομικό μπάνιοτηλέφωνοτηλεόρασηκεντρική θέρμανσημουσική. Σε μερικά δωμάτια υπάρχουν ψυγείο και χρηματοκιβώτιο. Η περιποίηση των δωματίων είναι τακτική.

Το πρωινό είναι προαιρετικό και σερβίρεται σε περιόδους εορτών, σε τριήμερα και σε γκρούπ. Όταν ζητείται προσφέρεται σε μπουφέ με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα.

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μας, το οποίο είναι διαθέσιμο μόνο σε γκρούπ, σερβίρονται γεύματα παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, παρασκευασμένα με εγχώρια υλικά. Από την πλούσια κάβα μας, μπορείτε να επιλέξετε αξιόλογα τοπικά κρασιά, όπως π.χ. το περίφημο Κατώγι, ή και κρασιά της ευρύτερης περιοχής.

Στο μπάρ του ξενοδοχείου μας, θα βρείτε ποικιλία ποτών, αναψυκτικά και καφέδες.

Τζάκι & Κεντρική θέρμανση
Cafe Bar
Αίθουσα πρωινού / Εστιατόριο
Χώρος στάθμευσης
Τηλεόραση
Ίντερνετ (Wi-Fi)
Room service
Άλλες Παροχές: Πρόσβαση ΑΜΕΑ, Κήπος, Κλιματισμός, Ψυγείο, Μπαλκόνι, Θέα, Μπάνιο/Ντους/Υδρομασάζ., Πιστολάκι μαλλιών, Εφημερίδες, Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Χώρος αποθήκευσης εξοπλισμού σκι, Χρηματοκιβώτιο
Μέτσοβο Ιωαννίνων
2656042222
2656041267

ΑΡ. Μ.Η.Τ.Ε.: 0622K012A0052500

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *