«Βουλιάζει» το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου από επισκέπτες

Χιλιάδες επισκέπτες αυτή την ώρα στο Χιονοδρομικό, με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και η χθεσινή εκδήλωση νυχτερινού σκι στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, μειωμένες τιμές στα εισητήρια

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο e-Volos.gr, ο πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου Φίλιππας Χήρας, αυτή την ώρα χιλιάδες σκιερ αλλά και άνθρωποι που απλά αγαπούν το χιόνι βρίσκονται στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου.

Να σημειωθεί, ότι χθες διοργανώθηκε από τον ………
πρόεδρο του Χιονοδρομικού εκδήλωση νυχτερινού σκι, στην οποπία ανταποκρίθηκαν επίσης αρκετοί σκιερ, που μαζί με τον Φίλιππα Χήρα, τους συνεργάτες του, αλλά και όσους πήγαν να απολάυσουν το θέαμα, έστησαν ένα ανεπανάληπτο γλέντι με χορούς και τραγούδια.

Οι επισκέπτες δήλωσαν ικανοποιημένοι από την φιλοξενία και ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την τιμή του εισητηρίου που δεν ξεπέρασε τα 5 ευρώ.

Μάλιστα και σήμερα ο πρόεδρος του Χιονοδρομικού Φίλιππος Χήρας, ακολουθεί την ίδια οικονομική πολιτική με μειωμένα εισητήρια σε σχέση με τις τιμές των προηγούμενων μηνών.

Ειδικότερα, η τιμή εισόδου σήμερα ανέρχεται στα 12 ευρώ από τα 15 που ίσχυε τις προηγούμενες ημέρες, ενώ για τους σπουδαστές, τους ανέργους και τους αναπήρους ανέρχεται στα 9 ευρώ από τα 12 που ίσχυε.

Τέλος, ο Φίλιππας χήρας, μετά την ανταπόκριση που έδειξε το κοινό χθες το βράδυ, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να καθιερώσει το νυχτερινό σκι κάθε Σάββατο βράδυ.

πηγή: http://ksipnistere.blogspot.com/

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *