Ακροθέα

Ακροθέα

Η κατασκευή του, εξ ολοκλήρου από πέτρα και ξύλο, ακολουθεί πιστά και με σεβασμό την τοπική αρχιτεκτονική παράδοση

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στην Γκούρα Κορινθίας του Δήμου Φενεού, πάνω στην κεντρική επαρχιακή οδό και σε απόσταση εκατό μέτρων από την πλατεία και το κέντρο του χωριού, σε υψόμετρο 950μ.. Το σημείο που κτίσθηκε, σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική του χωροθέτηση σε δύο επίπεδα, εξασφαλίζουν καταπληκτική θέα από όλους τους χώρους του και τα δωμάτια  προς την πανέμορφη πεδιάδα του Φενεού και τις βουνοκορφές του Χελμού, δικαιολογώντας τα ονόματα Ακροθέα και Ακρώρεια (κορυφή βουνού).

Αποτελείται από έξι (6) ανεξάρτητα πετρόχτιστα κτίρια,σε διαφορετικά επίπεδα, εκ των οποίων τα τέσσερα (4) στεγάζουν δωμάτια και τα άλλα δύο (2) κοινόχρηστους χώρους . Η κατασκευή του, εξ ολοκλήρου από πέτρα και ξύλο, ακολουθεί πιστά και με σεβασμό την τοπική αρχιτεκτονική παράδοση αλλά χρησιμοποιεί και την σύγχρονη τεχνολογία (π.χ. διαθέτει θερμαινόμενες εξωτερικές σκάλες. )

Το Ξενοδοχείο Ακροθέα διαθέτει είκοσι (20) δωμάτια. Τα δύο (2) είναι δίχωρα με σοφίτα, έχουν εσωτερική σκάλα και μπορούν να φιλοξενήσουν τέσσερα (4) άτομα και τα δεκαοκτώ (18) είναι δίκλινα αλλά κάποια έχουν δυνατότητα να μετατροπούν σε τρίκλινα.

Η εμφανής πέτρα στους τοίχους τους, οι αρμονικοί συνδυασμοί των χρωμάτων και τα χειροποίητα έπιπλά τους συνθέτουν ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. (Επιμέλεια: αρχιτέκτων Νίκη Δημοπούλου)

Τζάκι & Αυτόνομη θέρμανση
Αίθουσα πρωινού
Χώρος στάθμευσης
Τηλεόραση
Ίντερνετ (Wi-Fi)
Άλλες Παροχές: Πρόσβαση ΑΜΕΑ, Κήπος, Ψυγείο, Τηλέφωνο, Μπαλκόνι, Μουσική, Αυλή, Κλιματισμός, Θέα στο βουνό, Μπάνιο/Ντους, Πιστολάκι μαλλιών, Χρηματοκιβώτιο
Γκούρα Κορινθίας
2747051471, 6972083241
2747051126

ΑΡ. Μ.Η.Τ.Ε.: 1247Κ013Α0067601 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *