Αλθαία

Αλθαία

Κάθε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου, έχει διακοσμηθεί με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να αποπνέει μια νότα πολυτέλειας και ταυτόχρονα να προσφέρει άνεση και ζεστασιά

Το “Παραδοσιακό Ξενοδοχείο Αλθαία” έχει διατηρήσει τον παραδοσιακό του χαρακτήρα και όλοι οι χώροι του είναι πολύ όμορφα διακοσμημένοι, αποπνέοντας αυθεντική πηλιορείτικη ατμόσφαιρα, που ταυτόχρονα είναι ζεστή και φιλόξενη.

Η άνεση και η απόλυτη απόλαυση των επισκεπτών μας, είναι ο πρωταρχικός μας στόχος, για αυτό και παρέχουμε άψογο σέρβις και πολλές παροχές που θα συμπληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τις διακοπές σας.

Κάθε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου, έχει διακοσμηθεί με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να αποπνέει μια νότα πολυτέλειας και ταυτόχρονα να προσφέρει άνεση και ζεστασιά. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τζάκι και μπαλκόνι που προσφέρει υπέροχη θεά στη γύρω περιοχή. Επίσης το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες του, τη δυνατότητα για υδρομασάζ. Είμαστε σίγουροι ότι η διαμονή σας στα δωμάτια του θα σας ικανοποιήσει απόλυτα και θα συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τις διακοπές σας στην Πορταριά.

Το “Παραδοσιακό Ξενοδοχείο Αλθαία” εκτός από την ποιοτική διαμονή που προσφέρει, λειτουργεί επίσης και cafe bar, στο οποίο έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας, ελαφρά σνακς, καφέ και ποτό. Όπως το ξενοδοχείο, έτσι και το cafe bar, είναι πολύ όμορφα διακοσμημένο και προσφέρει όμορφο και φιλικό περιβάλλον σε αυθεντικά πηλιορείτικη ατμόσφαιρα. Το cafe λειτουργεί όλη μέρα, ώστε οποιαδήποτε στιγμή νιώσετε την ανάγκη για καφεδάκι και χαλάρωση, να έχετε στη διάθεση σας τον όμορφο χώρο και τη ζεστή ατμόσφαιρα της Αλθαίας.

Τζάκι
Cafe Bar
Πρωινό
Χώρος στάθμευσης
Τηλεόραση
Ίντερνετ (Wi-Fi)
Room service
Άλλες Παροχές: Πρόσβαση ΑΜΕΑ, Μπαλκόνι, Κλιματισμός, Θέα, Μπάνιο/Ντούς/Yδρομασάζ
Πορταριά Πηλίου
2428099818, 6938888837, 6941532240

ΑΡ. Μ.Η.Τ.Ε.: 0726K050A0159501

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *