Αμφίκαια

Αμφίκαια

Δεκαέξι παραδοσιακά σπίτια, πετρόχτιστα τα πιο πολλά, είναι τα ιδανικά καταφύγια που ετοιμάσαμε για σας

Δεκαέξι παραδοσιακά σπίτια, πετρόχτιστα τα πιο πολλά, είναι τα ιδανικά καταφύγια που ετοιμάσαμε για σας. Ανεξάρτητα, για να χαρίζουν γαλήνη. Κοντινά, το ένα στο άλλο, για να σχηματίζουν μια φιλική γειτονιά. Πανέμορφα, για να συμπληρώνουν το τοπίο.

Οι φωτεινοί εσωτερικοί τους χώροι, δροσεροί το καλοκαίρι και γεμάτοι από τη θαλπωρή που χαρίζει η κεντρική θέρμανση και το τζάκι το χειμώνα, είναι φτιαγμένοι με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, διακοσμημένοι με λιτότητα, φινέτσα και γούστο και εξοπλισμένοι σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, ώστε να μη σας λείψει τίποτα. Οι πέτρινοι τοίχοι του σας υπόσχονται απομόνωση. Τα μεγάλα τους παράθυρα σας φέρνουν μέσα στο τοπίο.

Οι κήποι του αγροκτήματος, τα στεγασμένα κιόσκια και οι κοινόχρηστοι χώροι που τα περιβάλλουν, σας επιτρέπουν να κινηθείτε ελεύθερα, να πάρετε μέρος στις αγροτικές δραστηριότητες – ανάλογα με την εποχή – και να γνωριστείτε με τους γείτονές σας, αν το επιθυμείτε.

* Συνειδητά στα σπιτάκια δεν υπάρχουν τηλεοράσεις

Στο πρότυπο αγρόκτημα Αμφίκαια θα χαρείτε ηρεμία, ξεκούραση και μικρές καθημερινές απολαύσεις. Κάθε πρωί, στον όμορφο χώρο πολλαπλών χρήσεων, το τραπέζι σας περιμένει στρωμένο, για να γευθείτε το πιο πλούσιο και το πιο αγνό πρωινό που ονειρευτήκατε.

Φτιαγμένο με τα καλύτερα ντόπια προϊόντα, περιλαμβάνει αυγά, γάλα, γιαούρτι, μέλι, τυρί, φρούτα και λαχανικά – όλα με την ξεχασμένη αληθινή τους γεύση – καθώς και περίτεχνες ομελέτες, σπιτικές μαρμελάδες, τηγανίτες, νόστιμες στριφτόπιτες, εξαιρετικές σπανακόπιτες και χωριάτικο ψωμί ψημένο στα ξύλα.

Τζάκι
Αίθουσα πρωινού
Χώρος στάθμευσης
Ίντερνετ (Wi-Fi)
Άλλες Παροχές: Πρόσβαση ΑΜΕΑ, Κήπος, Αυλή, Κλιματισμός, Θέα, Μπάνιο/Ντούς, Κουζινάκι, Ψυγείο
Αμφίκλεια Φθιώτιδας
2234048860, 6977596196
2234048885

ΑΡ. Μ.Η.Τ.Ε.: 1353Κ10000165600

Σας καλωσορίζουμε στο Αμφίκαια, βέβαιοι ότι εδώ θα νιώσετε σαν… στο κτήμα σας

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *