Άνεσις

Άνεσις

Ένα ζεστό και φιλόξενο καταφύγιο, μια βάση εξόρμησης για να ανακαλύψετε τις άπειρες ομορφιές της φύσης και την ενδιαφέρουσα πολιτιστική παράδοση της Ευρυτανίας

Το ξενοδοχείο Άνεσις βρίσκετε στην είσοδο του Καρπενησίου. Θα το προσέξετε από τα εντυπωσιακά ξύλινα «σαχνισιά», που σύμφωνα με την αρχιτεκτονική της περιοχής προεξέχουν από τον τοίχο και δίνουν στο ξενοδοχείο ένα ιδιαίτερο χρώμα.

Ξύλινα ταβάνια, φτιαγμένα με το μεράκι μας άλλης εποχής, ξυλόγλυπτες λεπτομέρειες, φωτιστικά δουλεμένα στο χέρι, δωμάτια διακοσμημένα με γούστο, χώροι φιλόξενοι και διακριτικοί δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον χαλάρωσης, ένα ζεστό και φιλόξενο καταφύγιο, μια βάση εξόρμησης για να ανακαλύψετε τις άπειρες ομορφιές της φύσης και την ενδιαφέρουσα πολιτιστική παράδοση της Ευρυτανίας.

Το ξενοδοχείο Άνεσις διαθέτει δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια με μπάνιο. Όλα είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο και mini – bar.

Η διαμονή γίνεται απόλαυση, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να εργάζεσαι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με ηλεκτρονικό υπολογιστή και σύνδεση στο internet και FAX ή να χαλαρώνεις σε ένα ιδιαίτερα φιλικό, αισθητικά προσεγμένο περιβάλλον.

Η ημέρα σας ξεκινάει με μία γευστική και οπτική πανδαισία. Απολαμβάνετε τον πλούσιο μπουφέ του πρωινού στο χώρο του Bar έχοντας μπροστά σας την συγκλονιστική θέα της κοιλάδας του ποταμού Καρπενησιώτη. Καταπράσινη όλες τις εποχές του χρόνου, ηρεμεί το μάτι και την διάθεση και προετοιμάζει τη συνέχεια για μια «γεμάτη» μέρα.

Το βράδυ, πάλι, στο σαλόνι με το μεγάλο τζάκι, θα ξεκουραστείτε, θα συζητήσετε, θα χαλαρώσετε.

Αν θέλετε να συνδυάσετε διακοπές και δουλειά, το ξενοδοχείο διαθέτει χώρους πλήρως εξοπλισμένους για σεμινάρια και επαγγελματικές συναντήσεις.

Τζάκι
Cafe Bar
Αίθουσα πρωινού
Χώρος στάθμευσης
Τηλεόραση
Ίντερνετ (Wi-Fi)
Room service
Άλλες Παροχές: Πρόσβαση ΑΜΕΑ, Μπαλκόνι, Κλιματισμός, Ψυγείο, Mini bar, Θέα, Μπάνιο/Ντούς, Χώροι πλήρως εξοπλισμένοι για σεμινάρια και επαγγελματικές συναντήσεις
Ζηνοπούλου 50, Καρπενήσι Ευρυτανίας
2237080700-1, 2237022840
2237023021

ΑΡ. Μ.Η.Τ.Ε.: 1352Κ013Α0031100, Γ.Ε.Μ.Η: 121962323000

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *