Αρχοντικό Αλθαία

Αρχοντικό Αλθαία

Το αρχοντικό ΑΛΘΑΙΑ βρίσκεται στο νέο Ελατοχώρι , σε υψόμετρο 850μ, στις παρυφές των Πιερίων, απέναντι από τον μυθικό Όλυμπο

Το αρχοντικό ΑΛΘΑΙΑ βρίσκεται στο νέο Ελατοχώρι , σε υψόμετρο 850μ, στις παρυφές των Πιερίων, απέναντι από τον μυθικό Όλυμπο. Η αγάπη   των ιδιοκτητών για τον τόπο καταγωγής τους, η θέληση τους να ζήσουν στη φύση αλλά και η θέση του οικοπέδου, τους ενέπνευσε   ώστε να δημιουργήσουν ένα μικρό οικογενειακό ξενώνα όπου οι επισκέπτες μπορούν να νοιώσουν την οικογενειακή θαλπωρή ,να ξεκουραστούν από την καθημερινότητα, απολαμβάνοντας την καταπληκτική θέα.

Ξεκίνησε την λειτουργία του τα Χριστούγεννα του 2008, ακολούθησε τους κανόνες της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής αξιοποιώντας το βασικό του πλεονέκτημα, την απίστευτη θέα του από τον Όλυμπο ως της ακτές της Χαλκιδικής, κατασκευάζοντας τεράστια παράθυρα  αληθινό κάδρο στη φύση. Το αίσθημα γαλήνης σε συνδυασμό με το καλό γούστο και την διακριτική πολυτέλεια των χώρων   δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για ευχάριστη διαμονή ,όλες τις εποχές του χρόνου.

Η επιλογή του ονόματος ήταν πολύ σημαντική για τους ιδιοκτήτες. Ήθελαν ένα όνομα λουλουδιού που να έχει σχέση με την μυθολογία αφού τα Πιέρια και ο Όλυμπος είναι τόπος γεμάτος από μύθους και ιστορία. Παράλληλα η τέχνη της ιδιοκτήτριας είναι η ανθοδετική και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος της, έχουν ιδιαίτερη αγάπη για τα λουλούδια Έτσι το όνομα του ξενώνα συνδυάζει τον μύθο αλλά και την τέχνη της ιδιοκτήτριας.

Κατά την μυθολογία η Αλθαία ήταν κόρη  γυναίκα του Οινέα, του βασιλιά της Καλυδώνας και μητέρα της Δηιάνειρας και του Μελέαγρου. Αλθαία η φαρμακευτική (Althaea officinatis) ή Δενδρομολόχα.

Tα διαμερίσματα τα οποία έχουν ονόματα λουλουδιών (Μανόλια, Αμαρυλλίς,Υάκινθος….) διαθέτουν: Κουζίνες με πλήρη εξοπλισμό, Μπάνιο με ντους ,στεγνωτήρας μαλλιών ,παντόφλες και πλήρες σετ ατομικής καθαριότητας, Καθιστική γωνιά ξεκούρασης και απόλαυσης, Έγχρωμη τηλεόραση, Χτιστό παραδοσιακό τζάκι, Τηλέφωνο, Πολυτελή περιβάλλον με εποχιακό διάκοσμο, Θέα στον Ορεινό όγκο των Πιερίων, τον Όλυμπο, τον Θερμαϊκό κόλπο ως της ακτές της Χαλκιδικής.

Τζάκι
Πρωινό
Χώρος στάθμευσης
Τηλεόραση
Άλλες Παροχές: Πρόσβαση ΑΜΕΑ, Κουζίνα, Τηλέφωνο, Κλιματισμός, Θέα στο βουνό, Μπάνιο/Ντούς, Πιστολάκι μαλλιών, Παντόφλες και πλήρες σετ ατομικής καθαριότητας
Ελατοχώρι Πιερίας
6997263064, 6997262500

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *