Αρχοντικό Νικολόπουλου

Αρχοντικό Νικολόπουλου

Τα δωμάτια του αρχοντικού είναι αυτόνομα μεγάλα και άνετα και αποτελούνται από ενιαίο χώρο ύπνου με καθιστικό και τζάκικαι ένα ευρύχωρο μπάνιο…

Το Αρχοντικό Νικολόπουλου, χτισμένο το 1871 εξ” ολοκλήρου από πέτρα και ξύλο της Αρκαδίας, αναπαλαιώθηκε το 2004 με μεγάλη προσοχή και με ιδιαίτερη έμφαση στην διατήρηση και ανάδειξη των παραδοσιακών αρχιτεκτονικών γραμμών & στοιχείων της περιοχής και κοσμεί το κέντρο της αρχοντικής Βυτίνας.

Μόλις λίγα μέτρα απόσταση από την ζωντανή και γεμάτη ήχους και χρώματα πλατεία, σε ένα ήσυχο μικρό δρομάκι, το αρχοντικό κυριαρχεί με την λιτή, παραδοσιακή αρχιτεκτονική του γραμμή, τους πετρόκτιστους τοίχους και τα ξύλινα εξωτερικά στοιχεία.

Τα δωμάτια του αρχοντικού είναι αυτόνομα μεγάλα και άνετα και αποτελούνται από ενιαίο χώρο ύπνου με καθιστικό και τζάκικαι ένα ευρύχωρο μπάνιο. Τα σιδερένια κρεβάτια, πιστά αντίγραφα των παλιών, διαθέτουν ανατομικά στρώματα και προσφέρουν άριστες συνθήκες ύπνου και ξεκούρασης. Δίπλα σε κάθε τζάκι ένα μικρό καθιστικό με τραπεζάκι και άνετες πολυθρόνες ολοκληρώνει την απολαυστική διαμονή.
Στο μικρό εύχρηστο κουζινάκι, ο επισκέπτης μπορεί να παρασκευάσει και το πρωινό του.

Όλα τα δωμάτια έχουν μεγάλα ξύλινα παράθυρα με θέα τον οικισμό της Βυτίνας και το μικρό δρομάκι που περνά μπροστά απο το αρχοντικό. Η καθαριότητα των δωματίων είναι υποδειγματική, ενώ η εξαιρετική διακόσμηση και η επιμέλεια του χώρου συμβάλλουν στην ευχάριστη αλλά και ξεχωριστή διαμονή σας.

Στο εσωτερικό του αρχοντικού κυριαρχεί ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, που δημιουργείται από τα αυθεντικά χειροποίητα χαλιά, τα έπιπλα, τους πίνακες, και τα διάφορα διακοσμητικά, όλα πραγματικές αντίκες από τη συλλογή της οικογένειας.

Ο μικρός κήπος, πάντα περιποιημένος προσφέρεται για την απόλαυση ενός καφέ ή ποτού και συζητήσεις με τους υπόλοιπους επισκέπτες. Οι ιδιοκτήτες πάντα φιλόξενοι και ευγενικοί φροντίζουν πάντα για την καλύτερη εξυπηρέτηση και φροντίδα των επισκεπτών.

Τζάκι & Αυτόνομη θέρμανση
Πρωινό
Χώρος στάθμευσης
Τηλεόραση
Ίντερνετ (Wi-Fi)
Άλλες Παροχές: Πρόσβαση ΑΜΕΑ, Κλιματισμός, Κήπος, Μπαλκόνι, Θέα, Κουζινάκι, Καλλυντικά μπάνιου, Μπάνιο/Ντους
Βυτίνα Αρκαδίας
2795022274, 6945439542

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *