Εκδρομή στο Kopaonik!

8-12 Μαρτίου σχεδιάζουμε την ετήσια εκδρομή για το Kopaonik!!! Το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της Σερβίας, γνωστό για την φυσική ομορφιά του, και τη φιλική του ατμόσφαιρα, ιδανικός προορισμός για οικογένειες και σκιέρ όλων των επιπέδων.

Αναχωρούμε για το Kopaonik το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Μαρτίου, και αφού περάσουμε τα σύνορα των Σκοπίων και της Σερβίας υπολογίζουμε να φτάσουμε βραδάκι στον προορισμό μας και να τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο. Για 4 μέρες θα έχουμε όλο το χρόνο να χαρούμε τις ατέλειωτες πίστες του χιονοδρομικού. Τα βράδια μπορούμε να απολαύσουμε κάποιο από τα φημισμένα τοπικά κρασιά ή να ξεδώσουμε σε κάποιο από τα bar-club της περιοχής. Την τελευταία μέρα και αφού απολαύσουμε τις τελευταίες κατεβασιές μας θα ξεκινήσουμε το μεσημέρι για την επιστροφή στην πόλη μας. Για τη διαμονή μας επιλέξαμε το ξενοδοχείο Putnik 3* με δύο κατηγορίες δωματίων.

Το Hotel Putnik βρίσκεται σε απόσταση 1km από το κέντρο και τη βάση του χιονοδρομικού.

Hotel Putnik 3* με ημιδιατροφή
Τιμή ατόμου σε δίκλινο/ τρίκλινο standard 240€ *200€
Τιμή ατόμου σε μονόκλινο standard 285€ *240€
Παιδιά (2-12) σε standard με δύο ενήλικες 195€ *160€
Τιμή ατόμου σε δίκλινο/ τρίκλινο superior 285€ *240€
Τιμή ατόμου σε μονόκλινο superior 345€ *295€
Παιδιά (2-12) σε superior με δύο ενήλικες 225€ *190€

 

    *Tιμές για τα μέλη του Snowclub

  • Μεταφορές, μετακινήσεις με υπερυψωμένο λεωφορείο πολυτελείας
  • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις με την ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο Putnik 3*
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση, έμπειρο αρχηγό του γραφείου μας.
  • Δεν περιλαμβάνουν το κόστος της κάρτας lift

Σημειώσεις

  • Για να ταξιδέψετε στη Σερβία χρειάζεστε διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες. Παιδιά μέχρι 12 ετών χρειάζονται διαβατήριο. Ο διοργανωτής δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση που ο πελάτης δε διαθέτει τα νόμιμα έγγραφα για τη διέλευση των συνόρων. Οι υπηρεσιακές ταυτότητες δεν αποτελούνε ταξιδιωτικό έγγραφο. Οι κάτοχοι μη ελληνικών εγγράφων έχουν την ευθύνη για τη διέλευση των συνόρων
  • Παιδιά κάτω των 18 που ταξιδεύουν με ένα γονέα χρειάζονται επικυρωμένη εξουσιοδότηση του άλλου γονέα. Παιδιά που ταξιδεύουν χωρίς τους γονείς χρειάζονται επικυρωμένη συγκατάθεση και από τους δύο γονείς.
  • Σύμφωνα με το διεθνή ξενοδοχειακό κανονισμό μπορείτε να παραλάβετε το δωμάτιο σας στις 14:00 (check in) και να το παραδώσετε το αργότερο μέχρι τις 12:00 (check out). Κατόπιν διαθεσιμότητας μπορείτε να παραλάβετε τα δωμάτια σας νωρίτερα.

Επικοινωνία-Κρατήσεις

Αρ. άδειας ΕΟΤ: 09.33.Ε.60.00.00635.01

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *