Ευρωπαϊκό Κύπελλο Αλπικού Σκι Γυναικών στο Μπόροβετς

Το μεγάλο γεγονός της σεζόν, το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Αλπικού Σκι Γυναικών, πλησιάζει! Έως τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή 67 αθλήτριες από 15 χώρες . Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι στις 12 και 13 Φεβρουαρίου στο Μπόροβετς θα παρευρεθεί η Petra Vlahova  από τη Σλοβακία, η οποία είναι στην κορυφαία τριάδα του παγκοσμίου κυπέλλου, καθώς και το Νο1 του γιγαντιαίου σλάλομ, η Stephanie Brunner από την Αυστρία. Επίσης, τη συμμετοχή της επιβεβαίωσε και η Simone Wild (Swiss).

Σας περιμένουμε στην πίστα “Popangelov» για να θαυμάσουμε την ελίτ των γυναικών στο γιγαντιαίο σλάλομ! Η πίστα είναι έτοιμη και υπόσχεται το καλύτερο, όπως και με με τους άνδρες πριν από 2 χρόνια! Η είσοδος είναι ελεύθερη, ελάτε να υποστηρίξουμε τις δικές μας συμμετεχλες, με επικεφαλής την έμπειρη Maria Kirkova, καλωσορίζοντας τους καλύτερους στο αλπικό σκι.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού παρέχετε δωρεάν μεταφορά για όλους τους θεατές. Τα λεωφορεία θα αναχωρούν από το Samokov (parking μπροστά από το “T-Market”), το παλιό κέντρο του Μπόροβετς, και από το λιφτ/γόνδολα “Yastrebets” έως την “Popangelov.” Στις 11 και στις 12 Φεβρουαρίου, πριν και κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης στο ξενοδοχείο Rila θα παρέχετε δωρεάν ζεστό κρασί για όλους. Στις 12 και στις 13 Φεβρουαρίου θα έχει ειδικό καθεστώς πρόσβασης από το παλάτι “Bistrica” ​​έως την πίστα “Popangelov”, και θα επιτρέπετε η πρόσβαση μόνο στα οχήματα με το ειδικό δελτίο της εκδήλωσης.

Η πίστα “Popangelov» θα παραμείνει κλειστή μέχρι τις 13 Φλεβάρη. Οι υπόλοιπες πίστες θα είναι ανοιχτές. Οι πίστες στο χιονοδρομικό κέντρο “Sitnyakovo” είναι σε άριστη κατάσταση και κατάλληλες τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους σκιέρ και snowboarders!

Μετάφραση από την βουλγαρική γλώσσα για το snowtravel.gr
Αλεπίδης Θεόδωρος

Post source : borovets-bg.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *