Εβόρα

Εβόρα

Πέτρινοι διάδρομοι και σκάλες οδηγούν στην ξύλινη ταβέρνα της ‘Εβόρα’ για τσίπουρο και φαγητό μαγειρεμένο με μεράκι και αγνά υλικά. Όλα μοναδικά! Tο περιβάλλον, το φαγητό, η εξυπηρέτηση και πάνω από όλα η θέα

Όλες οι εποχές προσφέρονται για μια ορεινή, απόδραση στη φύση! Κι εμείς έχουμε για σας την ιδανική πρόταση: Μια εκδρομή στο όμορφο χωριό μας την Παναγίτσα, με στάση για φαγητό ή καφέ στην ‘Εβόρα’!

Η ποιότητα του φαγητού, η άψογη εξυπηρέτηση, οι προσιτές τιμές και πάνω απ’ όλα το πανέμορφο φυσικό τοπίο θα κάνουν την παραμονή σας στον τόπο μας μια μοναδική εμπειρία!

Εμείς θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να περάσετε όμορφα!

Cafe

Ιδανικές στιγμές στο σαλέ της ‘Εβόρα’. Κάθε γωνιά του σας αγκαλιάζει για το ζεστό πρωινό σας ρόφημα, ο καφές με θέα γίνεται μοναδική απόλαυση και το βράδυ ο απαλός φωτισμός δημιουργεί ατμόσφαιρα κατάλληλη για ποτό.

Ένα ιδιαίτερο «κομμάτι» της ‘Εβόρα’ σας περιμένει όλες τις εποχές του χρόνου για να χαλαρώσετε είτε στον πανέμορφο εξωτερικό χώρο τους θερμούς μήνες με το πράσινο της φύσης είτε με τη συντροφιά του αναμμένου τζακιού απολαμβάνοντας το ολόλευκο τοπίο το χειμώνα.

Έξω από το χώρο του καφέ υπάρχουν πολλά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους όπου μπορούν να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους. Επίσης, στο χώρο του καφέ υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Εστιατόριο

Πέτρινοι διάδρομοι και σκάλες οδηγούν στην ξύλινη ταβέρνα της ‘Εβόρα’ για τσίπουρο και φαγητό μαγειρεμένο με μεράκι και αγνά υλικά. Όλα μοναδικά! Tο περιβάλλον, το φαγητό, η εξυπηρέτηση και πάνω από όλα η θέα.

Οι γεύσεις σπιτικές από τα χέρια της μαγείρισας μας ετοιμασμένες με αγνά υλικά και πολύ μεράκι…

Σύντομα στο μενού μας θα προστεθούν και μερικές ποντιακές σπεσιαλιτέ όπως το περίφημο σειρόν και τα οτία!

Παναγίτσα Πέλλας
2381032064, 6984220055

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *