Πήρε θέση ο Ινφαντίνο

Αρνείται ότι έχει σχέση με το σκάνδαλο ο Ινφαντίνο

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν μπλεγμένο στο Panama Papers.

Ο πρόεδρος της FIFA υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι δεν έχει σχέση με το σκάνδαλο και τόνισε ότι δεν θα δεχτεί να αμφισβητηθεί η ακεραιτότητά του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι απογοητευμένος και δεν θα δεχθώ ότι η ακεραιότητά μου αμφισβητείται από ορισμένα ΜΜΕ, ειδικά αν ληφθεί υπόψη ότι η UEFA έχει ήδη τοποθετηθεί λεπτομερώς για όλα τα γεγονότα σχετικά με αυτά τα συμβόλαια. Από τη στιγμή που ενημερώθηκα για τα τελευταία ρεπορτάζ πάνω στο θέμα, αμέσως επικοινώνησα με την UEFA για να ζητήσω σαφήνεια.

Η UEFA έχει ανακοινώσει ότι κάνει μια ανασκόπηση των πολυάριθμων εμπορικών συμβολαίων και έχει απαντήσει εκτενώς σε όλες τις ερωτήσεις των ΜΜΕ που σχετίζονται με αυτά τα συγκεκριμένα συμβόλαια.

Όπως σημείωσα πριν, δεν είχα ποτέ επαφές προσωπικά με την Cross Trading, ούτε με τις ιδιοκτήτες της καθώς η διαδικασία του διαγωνισμού διεξήχθη από την ΤΕΑΜ για λογαριασμό της UEFA. Θα ήθελα να δηλώσω για την ιστορία πως ούτε η UEFA, ούτε εγώ έχω έρθει ποτέ σε επαφή από οποιεσδήποτε Αρχές σχετικά με τα συγκεκριμένα συμβόλαια.

Επιπλέον, όπως αναφέρουν τα ίδια τα ΜΜΕ, δεν υπάρχει καμία απολύτως ένδειξη για τυχόν παρανομίες, ούτε από την UEFA, ούτε από μένα πάνω σε αυτό το ζήτημα».

ΠΗΓΗ: PAMESPORTS.GR

Post source : enikos.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *