Πολύ ελπιδοφόρα τα μηνύματα από τους μικρούς χιονοδρόμους

Ρεκόρ συμμετοχής στο 2ο Κύπελλο Παίδων Κορασίδων…

Οι μικροί χιονοδρόμοι έκλεψαν την παράσταση στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, εκεί όπου φιλοξενήθηκε –το περασμένο Σαββατοκύριακο- το 2ο Κύπελλο Ελλάδος της χιονοδρομίας, για τα αλπικά αγωνίσματα, για τις κατηγορίες παίδων και κορασίδων (Π1-Κ1, Π2-Κ2). Ήταν μια πολύ καλή διοργάνωση, που διεξήχθη με νέο ρεκόρ συμμετοχής, με πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, ενώ τα μετάλλια τα μοιράστηκαν αθλητές από εννέα σωματεία.

Στην κατηγορία Π2 και στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης ο μεγάλος νικητής ήταν ο Εμμανουήλ ΖωγράφοςΜάνος (ΝΑΟ) ο οποίος μετά από τα δύο αργυρά στο 1οΚύπελλο Ελλάδος (σ.σ. στα Καλάβρυτα) αυτή τη φορά ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Στην γιγαντιαία τεχνική κατάβαση ο Αναστάσιος Βασιλείου (ΚΑΣ) κέρδισε το χρυσό μετάλλιο αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον επίσης αθλητή από την Καστοριά ΔημήτριοΔημητριάδη, ο οποίος είχε κατακτήσει και δεύτερο αργυρό στην τεχνική κατάβαση.

Στις Κ2 η Ευδοκία Μποσμάλη (ΝΑΟ) κατέκτησε δύο μετάλλια ένα χρυσό στην γιγαντιαία τεχνική κατάβαση και ένα αργυρό στην τεχνική κατάβαση. Πρώτη νικήτρια στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης ήταν η Αλεξάνδρα Πασχάλη (ΝΑΟ).

Στις κατηγορίες των μικρών Παίδων ο Σερραίος Χρήστος Μαρμαρέλης κέρδισε χρυσό (τεχνική) και αργυρό (γιγαντιαία τεχν.) μετάλλιο. Ενώ την πρώτη θέση στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση κατέλαβε ο Απόστολος Πήχας (ΓΡΕ). Στις μικρές κορασίδες η Μαρία Ελένη Τσιοβόλου (ΒΟΛ) κατέκτησε το απόλυτο με τα δύο χρυσά μετάλλια σε ισάριθμα αγωνίσματα.

Post source : sports8.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *