Σαβαττοκύριακο στα Κελάρια…

Το ΣΚ 28-29/3 θα φιλοξενήσουμε στα Κελάρια:

Το Ski and Snowboard Test στο Χ.Κ. Παρνασσού στη θέση Κελάρια ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ!

SkiandSnbTest2014-15
Με διοργανωτές το περιοδικό SKImag και το ΧΚΠ. Στο τεστ θα συμμετάσχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου: Arbor, Atomic, Blizzard, Dalbello, Elan, Faction, Head, Rossignol, Salomon, Tecnica& Völkl. Κάθε χιονοδρόμος θα μπορεί να δοκιμάσει δωρεάν όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς και να βρει αυτό που του ταιριάζει καλύτερα.

Πανελλήνιος Αγώνας Παμπαίδων και Πανκορασίδων(γεννημένων το 2003) στην πίστα Ερμής Νο11.  Για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής χιονοδρομίας, αγόρια και κορίτσια της κατηγορίας παμπαίδων – πανκορασίδων (γεννημένα το 2003) συμμετέχουν στον Πανελλήνιο Αγώνα κατάβασης που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Μαρτίου στο Χιονοδρομικό Παρνασσού. Ελάτε στο βουνό να χειροκροτήσουμε και να ενθαρρύνουμε τους μικρούς αθλητές στην πρώτη, μεγάλη προσπάθειά τους!
Η συμμετοχή των παιδιών αναμένεται μεγάλη, καθώς έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή περισσότερα από 100 παιδιά από όλα τα ενεργά Σωματεία της Ελλάδας, τα οποία θα βρεθούν στον Παρνασσό πλαισιωμένα από 80 προπονητές και στελέχη. Σύμφωνα με τις καιρικές προβλέψεις, θα τελεστούν δύο αγώνες: Σάββατο 28 Μαρτίου 2015: Αγώνας Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης το Σάββατο και Κυριακή 29 Μαρτίου 2015: COMBI– Αγώνας Συνδυασμού Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης και Τεχνικής Κατάβασης).

Πανελλήνιοι αγώνες boarder crossμε snowboard 28.3.2015 και πανελλήνιος αγώνας ski cross με χιονοπέδιλα 29.3.2015 στον ίδιο ειδικά διαμορφωμένο στίβο στην πίστα Βάκχος 2β. (Διοργανωτές σύλλογοι ΕΧΟΣ Λιβαδειάς – ΕΟΣ Πειραιά).

Η εκδήλωση “1st SnowJam Weekend@Snowpark Parnassos” αναβάλλεται, λόγω αμφίβολων καιρικών συνθηκών, για το επόμενο ΣΚ 4-5.4.2015.

Post source : parnassos-ski.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *