Συνάντηση ΧΚΠ, Δήμων και φορέων της περιοχής στην Αράχωβα

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη χθες Τρίτη 11/9 στην Αράχωβα η συνάντηση με  θέμα τη βέλτιστη προβολή του ΧΚΠ και της ευρύτερης περιοχής.Η συνάντηση διεξήχθη κατόπιν πρόσκλησης του ΧΚΠ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Αράχωβας (παλιό δημοτικό σχολείο).
Οικοδεσπότες της συνάντησης ήταν η κ. Σοφία Σιορόκου (υπεύθυνη επικοινωνίας ΕΤΑΔ & ΧΚΠ) και ο κ. Π. Δρίβας (δντης του ΧΚΠ).
Συμμετείχαν αντιπρόσωποι των όμορων Δήμων: Δελφών, Αράχωβας-Διστόμου-Αντίκυρας και Αμφίκλειας-Τιθορέας-Ελάτειας. Επίσης συμμετείχαν φορείς της ευρύτερης περιοχής καθώς και εκπρόσωποι της Κ/Ξ Μεσόγειος-Νουλίκας που λειτουργεί και συντηρεί το ΧΚΠ.
Στη συνάντηση συζητήθηκε η πρόταση του προέδρου της ενώσεως ξενοδόχων Αράχωβας κ. Ι. Γεωργακού για συμμετοχή του ΧΚΠ και της ευρύτερης περιοχής με περίπτερο στην έκθεση τουρισμού Philoxenia 2012 στα τέλη Νεομβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Αποφασίστηκε η συμμετοχή του ΧΚΠ και της ευρύτερης περιοχής με κοινό περίπτερο στη Philoxenia 2012 .
Επίσης συζητήθηκαν και άλλα θέματα σχετικά με την προβολή του ΧΚΠ και της περιοχής σε διεθνείς εκθέσεις όπως και θέματα που αφορούν την καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους επισκέπτες, την τιμολογιακή πολιτική καθώς και ιδέες-προτάσεις για την επιμήκυνση της σεζόν πέραν των χειμερινών μηνών.

πηγή: http://www.parnassos-ski.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *