Το σερί των καλών ημερώνσυνεχίστηκε και σήμερα με λιακάδα και καλή ποιότητα χιονιού.
Τα 5 εκατοστά φρέσκου χιονιού που έπεσαν χθες βράδυ, σε συνδυασμό με το στρώσιμο από τα διαστρωτικά του ΧΚΠ, δημιούργησαν ένα απίστευτο χαλί, που το χάρηκαν με το παραπάνω όσοι μας επισκέφθηκαν σήμερα. Προς το μεσημέρι το γύρισε λίγο ο καιρός με διαστήματα νεφώσεων χωρίς ωστόσο να έχουμε προβλήματα ορατότητας στις πίστες.
Λειτούργησε όλο το βουνό από άκρη σε άκρη. Σήμερα μάλιστα είχαμε αρκετό κόσμο και στη Φτερόλακα που τις προηγούμενες μέρες δεν είχε μεγάλη κίνηση επισκεπτών παρά τις ιδανικές συνθήκες που επικρατούσαν!
Αύριο προβλέπεται πάλι ηλιοφάνεια αλλά με περισσότερες νεφώσεις, οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς ΒΔ, οπότε οι συνθήκες γενικά θα είναι καλές για χιονοδρομία.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (αναβατήρες – πίστες)
Σήμερα λειτούργησαν
οι αναβατήρες: Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Βάκχος, Οδυσσέας, Δίας, Ηνίοχος, Ήρα, baby-2 και
οι πίστες: Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Διηάνειρα, Βάκχος, Τηλέμαχος, Οδυσσέας, Δίας, Ηνίοχος και Ήρα.
Αύριο θα λειτουργήσουν
καιρού επιτρέποντος
οι αναβατήρες: Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Οδυσσέας, Δίας, Ηνίοχος, Ήρα, baby-2
και
οι πίστες: Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Διηάνειρα, Οδυσσέας, Δίας, Ηνίοχος και Ήρα.
ΔΡΟΜΟΙ
Οι δρόμοι προς το ΧΚΠ είναι ανοιχτοί.
Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πάντα ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.
ΚΑΙΡΟΣ
Σήμερα
είχαμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι ήταν μέτριοι ΝΔ και η θερμοκρασία κυμαινόταν από -1˚ C έως +1°C.
Για αύριο προβλέπονται
νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας, ασθενείς ΒΔ άνεμοι και θερμοκρασία από -4˚ C έως -1°C.