Το Σπιτικό

Το Σπιτικό

Μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα με χώρους που διατηρούν αναλλοίωτο το παραδοσιακό τους ύφος, συνδυάζοντας την ησυχία, την πολυτέλεια και την καθαριότητα

Στον παλιό οικισμό του Αγ. Αθανασίου στην ορεινή Πέλλα ή αλλιώς Καϊμακτσαλαν, κάτω από τη σκιά του όρους Βόρας και δίπλα στην λίμνη Βεγορίτιδα, δημιουργήσαμε με φαντασία και μεράκι τον παραδοσιακό ξενώνα «ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ».

Μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα με χώρους που διατηρούν αναλλοίωτο το παραδοσιακό τους ύφος, συνδυάζοντας την ησυχία, την πολυτέλεια και την καθαριότητα.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπάνιο, τζάκι, τηλεόραση LCD και όμορφη θέα. Σε αυτά ο επισκέπτης θα νοιώσει την σπιτική ζεστασιά, θα απολαύσει σπιτικό πρωινό, και σε συνδυασμό με την επαγγελματική εξυπηρέτηση θα ικανοποιηθούν όλες του
οι απαιτήσεις για αξέχαστες διακοπές ή αποδράσεις και φεύγοντας θα πάρει μαζί του νοσταλγικές αναμνήσεις.

Η μοναδική του θέση προς τον παλιό οικισμό (αφού από εδώ ελέγχετε την είσοδο προς τον οικισμό) κάνει τον ξενώνα ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ιδανικό για ολιγοήμερη ή πολυήμερη παραμονή στο βουνό.
Το άρτια εξοπλισμένο Μπαρ και το σαλόνι του καφέ είναι πάντα σε ετοιμότητα για να σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Τζάκι
Cafe Bar
Αίθουσα πρωινού
Τηλεόραση
Ίντερνετ (Wi-Fi)
Άλλες Παροχές: Ψυγείο, Μπαλκόνι, Κλιματισμός, Θέα, Μπάνιο/Ντούς/Υδρομασάζ
Παλαιός Άγιος Αθανάσιος, Πέλλα
2381031166, 6942603129

ΑΡ. Μ.Η.Τ.Ε.: 0935Κ114Κ0170700

 

Related posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *