4 Εποχές

4 Εποχές

Στην πανέμορφη περιοχή της Άρνισσας,  κοντά στη λίμνη Βεγορίτιδα και το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν, θα συναντήσετε τον παραδοσιακό ξενώνα  4 ΕΠΟΧΕΣ.

Με 5 άνετα δωμάτια φτιαγμένα με γούστο και μεράκι και διαθέτοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, όπως τζάκι, αυτόνομη θέρμανση, μπάνιο με υδρομασάζ, ψυγείο, TV , σας προσφέρει ιδανικές διακοπές για τις μικρές και μεγάλες σας αποδράσεις.

Η υπέροχη θέα της λίμνης Βεγορίτιδας και των χιονισμένων κορυφών του Καϊμακτσαλάν σε συνδυασμό με το παραδοσιακό στυλ του ξενώνα, συνθέτουν μια εικόνα μοναδική και δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Όλα τα δωμάτια έχουν διαφορετική διακόσμηση, ενώ στο σαλόνι μπορείτε να απολαύσετε το πλούσιο πρωινό δίπλα στο τζάκι. Επίσης στο café του ξενώνα 4 ΕΠΟΧΕΣ μπορείτε να χαλαρώσετε με ένα ποτό ή έναν καφέ αφήνοντας για λίγο το άγχος της καθημερινότητας.

Σε πολύ κοντινή απόσταση από το χιονοδρομικό κέντρο και δίπλα στη Λίμνη Βεγορίτιδα, σας προσκαλεί να γνωρίσετε τις ομορφιές του νομού Πέλλας. Μπορείτε να περιηγηθείτε στα χωριά γύρω από την περιοχή καθώς ο παραδοσιακός οικισμός του Αγίου Αθανασίου απέχει μόλις 6 χλμ και η Έδεσσα με τους καταρράκτες βρίσκεται στα 20 χλμ.

Αίθουσα πρωινού
Τζάκι & Κεντρική Θέρμανση
Αίθουσα τηλεόρασης
Ίντερνετ (Wi-Fi)
Χώρος στάθμευσης
Κήπος
Άρνισσα Πέλλας
2381031834, 6973918345, 6985986356

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *