Η εκπομπή «ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ» στα 3-5 Πηγάδια

Η DTV Productions και το MΑΚΕΔΟΝΙΑ TV παρουσιάζουν την ταξιδιωτική εκπομπή «ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ», ένα διασκεδαστικό 25λεπτο με τον Δημήτρη !

Του είπαν «Πάρε Δρόμο»… και αυτός το έκανε!
Ο Δημήτρης Γαλανίδης έχει ήδη ξεκινήσει και το κοντέρ καταπίνει χιλιόμετρα! Στη πρώτη εκπομπή, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, ο Δημήτρης κάνει στάση στη Νάουσα.

Μαζί με τον κολλητό του φίλο-σκύλο Γούντυ, κάνουν βόλτα στο… Σέντραλ Παρκ της Νάουσας(!), δηλαδή στον Άγιο Νικόλαο, ακολουθούν τα ίχνη του ξινόμαυρου και καταλήγουν στο λούνα-παρκ του Βερμίου: Το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια!

Στα 1430 μ. υψόμετρο, ο Δημήτρης μαθαίνει από τον διαχειριστή του χιονοδρομικού Γιώργο Νουλίκα τι σημαίνει μαύρη πίστα, λιάζεται μαζί με τον πρώην πρωταθλητή Γρηγόρη Μοχοβάκο στο σαλέ του χιονοδρομικού, κάνει προπόνηση στο γήπεδο που προπονούνται το καλοκαίρι οι ποδοσφαιρικές ομάδες και προσπαθεί να μάθει σκι από την δασκάλα της σχολής Explosivo, Έλσα Παπαδοπούλου.

Πόσες τούμπες μπορεί να φάει ο Γαλανίδης σε 25 λεπτά; Τι ηλικία μπορεί να έχει ο πιο μικρός επισκέπτης του χιονοδρομικού; Και τι γίνεται όταν το Βέρμιο ξεμείνει από χιόνι;

Ακολουθήστε τους και θα τα μάθετε όλα! Η τρέλα πάει στα βουνά!

Κάθε Κυριακή στις 11.30, στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

Αν δεν μας χορταίνεται, δείτε και την επανάληψη: Κάθε Σάββατο πρωί, στις 11.30…

Συντελεστές
Παρουσίαση: Δημήτρης Γαλανίδης
Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Γλυνίδης
Διεύθυνση παραγωγής: Ιάκωβος Δισλής
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Άννα Ποδάρα
Επιμέλεια μοντάζ: Νίκος Σταυρόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: DTV Productions

Δείτε την εκπομπή στα 3-5 Πηγάδια:

πηγή βίντεο: Dtv Productions, Μακεδονία TV

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *