Η Μαρία

Η Μαρία

Οι ιδιαίτερες γεύσεις και η μεγάλη ποικιλία σε μαγειρευτά φαγητά , σούπες, μακαρονάδες και κρεατικά στα κάρβουνα μας έχουν κατατάξει στα πιο γνωστά στέκια του χωριού

Σε ένα όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον, στην καρδιά του παλαιού Αγίου Αθανασίου, θα συναντήσετε την  παραδοσιακή ταβέρνα «Η ΜΑΡΙΑ».

Οι ιδιαίτερες γεύσεις και η μεγάλη ποικιλία σε μαγειρευτά φαγητά , σούπες, μακαρονάδες και κρεατικά στα κάρβουνα μας έχουν κατατάξει στα πιο γνωστά στέκια του χωριού.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τις σπεσιαλιτέ μας, όπως  κοτόπουλο με δαμάσκηνα, σκαλοπίνια, κοτοτηγανιά και αγριογούρουνο με δαμάσκηνα… και να συνδυάσετε το γεύμα σας με ντόπιο χύμα κρασί.

Οι γεύσεις, η διακόσμηση και η άψογη εξυπηρέτηση της παραδοσιακής ταβέρνας «Η ΜΑΡΙΑ» θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Συνδυάστε την παραμονή σας στον παλαιό Άγιο Αθανάσιο με μια βόλτα στο χιονοδρομικό κέντρο ή  τη λίμνη Βεγορίτιδα και όταν «τελειώσουν» οι βόλτες σας, αφεθείτε στις γαστρονομικές εκπλήξεις που ετοιμάζουμε καθημερινά για εσάς.

Τα επιδόρπια με τα παραδοσιακά γλυκίσματα έρχονται να συμπληρώσουν το γεύμα σας.

Παλαιός Άγιος Αθανάσιος, Πέλλα
2381031838, 6947837605
…οι δρόμοι της γεύσης οδηγούν στην Παραδοσιακή Ταβέρνα «Η ΜΑΡΙΑ»

 

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *