Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill 2016

vasilitsa dh race 2016 anakoinosi2

Το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας (ΕΧΚΒ) επιθυμεί να αναπτύξει έντονα τις ποδηλατικές δραστηριότητες στο αγαπημένο μας βουνό! Ένα βουνό ιδανικό για το ποδήλατο, σε όποια μορφή κι αν είναι αυτό, καθώς έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να δημιουργηθεί ένα κανονικό ποδηλατικό πάρκο, αρκεί να συναντηθούν η θέληση, οι κατάλληλοι άνθρωποι και κάποιοι οικονομικοί πόροι, ώστε αυτό να γίνει πραγματικότητα.

Θέλοντας να μπουν δυναμικά για το 2016, η Διοίκηση του ΕΧΚΒ έχει ήδη έρθει σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους για τη δημιουργία μίας καινούριας πίστας, η οποία θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του downhill MTB και το ανεβασμένο πλέον οδηγικό επίπεδο των Ελλήνων αναβατών και όχι μόνο.

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, πως η Διοίκηση του Χιονοδρομικού θα διοργανώσει τον 6ο αγώνα του Πανελλήνιου Κυπέλλου Downhill 2016 στις 3 & 4 Σεπτεμβρίου 2016 σε συνεργασία με την Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με τον αγώνα και την εξέλιξη των έργων στη Βασιλίτσα σε επόμενες ανακοινώσεις εδώ, στην ιστοσελίδα vasilitsa.com καθώς και στο Facebook Page του ΕΧΚΒ.

Ευχόμαστε στη Διοίκηση του Κέντρου καλή επιτυχία στην υλοποίηση του έργου!

Συντονιστική ομάδα Ελληνικού Κυπέλλου Downhill

Post source : downhill.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *