Παντοδύναμη Ρωσία

Παντοδύναμη Ρωσία

Η Σομπόλεβα και ο Σχκουρίκιν επικράτησαν στον αγώνα παράλληλου σλάλομ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χιονοσανίδας Junior…

Στο Γιαμπούλι της Κίνας, η Ρωσία διακρίθηκε τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες καθώς οι μικροί σκιέρ της, Ναταλία Σομπόλεβα (Natalia Soboleva) και Σχκουρίκιν (Vladislav Shkurikhin) έδειξαν ότι το νέο αίμα είναι ελπιδοφόρο.

Μετά την κυριαρχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι το 2015, αθλητές από την ισχυρή Ρωσία διατήρησαν την καλή τους αγωνιστική κατάσταση και στο τρίτο Παγκόσμιο Junior που γίνεται στην Ασία.

Η Σομπόλεβα πανηγύρισε το τρίτο χρυσό μετάλλιο της μετά τους αγώνες παράλληλου σλάλομ και παράλληλου γιγαντιαίου σλάλομ κερδίζοντας την Κορεάτισα Χαι Ριμ Ζέονγκ(Hae-Rim Jeong) στον τελικό του αγωνίσματος που έλαβε χώρα στην θέση του παράλληλου γιγαντιαίου σλάλομ που ήταν προγραμματισμένου.

Η συμπαίκτρια της Ελιζαβέτα Σαλίκοβα (Elizaveta Salikhova) συμπλήρωσε το βάθρο τερματίζοντας τρίτη μπροστά από την Ντανιέλα Ούλμπινγκ (Daniela Ulbing) από την Αυστρία στον μικρό τελικό.

Στους άνδρες, ο Σχκουρίκιν βγήκε νικητής από την ρωσική «μάχη» με τον ΒαλέριΚολεγκοβ (Valery Kolegov), που πρόσθεσε το δεύτερο ασημένιο μετάλλιο στην εντυπωσιακή συλλογή του που απαρτίζεται από ακόμη τρία χρυσά. Στον μικρό τελικό, ο Κορεάτης Σανγκ Χο Λι (Sang-Ho Lee) κέρδισε τον Ελβετό Ντάριο Καβίζελ (Dario Caviezel).

Μεγάλος τελικός γυναικών

1 Σομπόλεβα Ναταλία Ρωσία 360.00

2 Ζέονγκ Χαι Ριμ Κορέα 288.00

Μικρός τελικός γυναικών

3 Σαλίκοβα Ελιζαβέτα Ρωσία 216.00

4 Ούλμπινγκ Ντανιέλα Αυστρία 180.00

Μεγάλος τελικός ανδρών

1 Σχκουρίκιν Βλάντισλαβ Ρωσία 360.00

2 Κολεγκοβ Βαλέρι Ρωσία 1995 288.00

Μικρός τελικός ανδρών

3 Λι Σανγκ Χο Κορέα 216.00

4 Καβίζελ Ντάριο Ελβετία 180.00

Post source : sports8.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *