Τα γλυκά της Ματούλας

Τα γλυκά της Ματούλας

Οι μαρμελάδες σχεδόν από όλα τα φρούτα, το τσάι , τα γλυκά του κουταλιού και τα αγνά και φυσικά προϊόντα όπως η ρίγανη, το μπούκοβο, το μέλι και το φλαμούρι, απλώνονται σε ένα συμπαθητικό χώρο στο χωριό Πιπεριά

Στο καταπράσινο περιβάλλον του χωριού Πιπεριά θα συναντήσετε το εργαστήριο παραδοσιακών προϊόντων της κ. Τσίκου Σταματίας όπου μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά γλυκά και άλλα προϊόντα σας περιμένουν για τα γευθείτε.

Οι μαρμελάδες σχεδόν από όλα τα φρούτα, το τσάι , τα γλυκά του κουταλιού και τα αγνά και φυσικά προϊόντα όπως η ρίγανη, το μπούκοβο, το μέλι και το φλαμούρι, απλώνονται σε ένα συμπαθητικό χώρο στο χωριό Πιπεριά, δίπλα από το Λουτράκι.

Όλα τα είδη μας είναι χειροποίητα και φτιαγμένα με τον παραδοσιακό τρόπο, και μπορείτε να τα προμηθευτείτε σε μικρές ή και μεγάλες ποσότητες…

Αναλαμβάνουμε την επιμέλεια της μπομπονιέρας για το γάμο ή τη βάφτιση, μέσα από μια φανταστική ποικιλία που διαθέτουμε. Τα ειδικά βαζάκια με το γλυκό του κουταλιού, δίνουν μια άλλη ομορφιά στη μπομπονιέρα σας ενώ η γεύση και η ποιότητα του περιεχομένου θα αφήσει την πιο γλυκιά ανάμνηση.

Γλυκό καρπούζι, μαρμελάδα βερίκοκο, μαυροκέρασο, ροδάκινο, σύκο είναι μόνο λίγες από τις παραδοσιακές λιχουδιές που σας αναφέρουμε.

Τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στα Λουτρά Πόζαρ σε έναν ζεστό και φιλικό χώρο καθώς και στην Πιπεριά Αλμωπίας.

Πιπεριά, Πέλλα
2384023494, 69785702326973803422
Όταν η παράδοση συναντά το μεράκι ,τότε η απόλαυση βρίσκεται στα ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΜΑΤΟΥΛΑΣ

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *