Πεντερίδης Τοπικός Οίνος

Πεντερίδης Τοπικός Οίνος

Μια μεγάλη ποικιλία σε κρασί «ΟΙΝΟΣ ΠΕΝΤΕΡΙΔΗ» είναι έτοιμη να απογειώσει τις αισθήσεις σας και να αφήσει την πιο γλυκιά ανάμνηση σε κάθε ουρανίσκο

Ταξιδέψτε στον κόσμο των αισθήσεων και της οινο-ποίησης.

Μια μεγάλη ποικιλία σε κρασί «ΟΙΝΟΣ ΠΕΝΤΕΡΙΔΗ» είναι έτοιμη να απογειώσει τις αισθήσεις σας και να αφήσει την πιο γλυκιά ανάμνηση σε κάθε ουρανίσκο. Το κρασί θα πλημμυρίσει με άρωμα το χώρο, το διαμαντένιο χρώμα του θα δώσει λάμψη στη ζωή, και η μεταξένια γεύση του στον ουρανίσκο θα αγαλλιάσει την ψυχή.

Οι ιδιόκτητοι αμπελώνες μας επιτρέπουν να έχουμε την ποιότητα της πρώτης ύλης, σε υψηλές προδιαγραφές (700-850 κιλά/στρέμμα) για να έχουμε ένα τελικό προϊόν ανάλογο (κρασί). Ο αμπελώνας μας εφαρμόζει ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ και είναι πιστοποιημένος με τον κωδικό:INTEGRA -34490-104001.

Δοκιμάστε το CHARDONNAY λευκός μακεδονικός οίνος από 100% σταφύλια της κοσμοπολίτικης ποικιλίας chardonnay. Ιδανικός συνδυασμός με ζυμαρικά, θαλασσινά και πουλερικά με άσπρες σάλτσες.

Γευθείτε τον MERLOT ερυθρός μακεδονικός οίνος από 100% σταφύλια της γαλλικής ποικιλίας merlot. Συνδυάστε το με κόκκινα κρέατα, τυριά μέτριας έντασης και πιάτα μεσογειακής κουζίνας.

Η παραγωγή γίνεται στο χωριό Προφήτης Ηλίας του νομού Πέλλας

Προφήτης, Πέλλα
2381082588, 6974066357
2381088120
.…Και ο Θεός μας έδωσε τις αισθήσεις, για να ενώσει την ομορφιά του έξω με την ψυχή μας

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *