Σε…κέρματα η κλήση

Πλήρωσε κλήση 200 ευρώ σε...κέρματα Κλήση της τροχαίας ύψους 200 ευρώ σε κέρματα του ενός, δύο και πέντε λεπτών του ευρώ, πλήρωσε νεαρός στο κεντρικό υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. του Βόλου.

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη, στις τέσσερις περίπου το απόγευμα. Είχε πάρει χαρτί προτεραιότητας, περίμενε υπομονετικά και μόλις έφθασε μπροστά στο γκισέ «πήρε το αίμα του πίσω». Παρέδωσε στην υπάλληλο την κλήση που βεβαίωσε εις βάρος του η Τροχαία και δήλωσε ότι θα πληρώσει σε ψιλά. Η υπάλληλος δεν φανταζόταν τι ψιλά εννοούσε όμως.

Οταν είδε τη σακούλα του σούπερ μάρκετ γεμάτη με μονόλεπτα, δίλεπτα και πεντάλεπτα, σάστισε. «Γιατί ρε φίλε μου το κάνεις αυτό;», φέρεται να ρώτησε με απόγνωση η υπάλληλος. «Τιμωρώ το ελληνικό δημόσιο ταλαιπωρώντας το», φέρεται να της απάντησε ο άντρας σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Η υπάλληλος έκανε μία ακόμη προσπάθεια, ζητώντας του να επιστρέψει την επομένη το πρωί, οπότε και θα βρίσκονταν περισσότεροι υπάλληλοι στο κατάστημα για να μπορέσει να γίνει η καταμέτρηση.

Εκείνος αρνήθηκε, καθώς έληγε η προθεσμία των 10 ημερών, διάστημα στο οποίο είχε τη δυνατότητα να καταβάλλει το μισό χρηματικό ποσό του προστίμου. Η υπάλληλος, βγήκε από το γκισέ, πήρε τη σακούλα με τα νομίσματα και τα άδειασε πάνω στο τραπέζι που υπάρχει μπροστά από τα ταμεία για την εξυπηρέτηση των πελατών. Αρχισε να τα μετρά ένα – ένα μαζί με το νεαρό. Κατά την καταμέτρηση προέκυψαν διαφορές. Φώναξαν λοιπόν ενισχύσεις. Ηρθαν δύο ακόμη άτομα και όλοι μαζί μετρούσαν τα κέρματα μέχρι να συμπληρωθεί το ποσό των 200 ευρώ. Τελικά, τέσσερα άτομα επί δύο ώρες μετρούσαν μέχρι να συμπληρωθεί το ποσό και όλοι μαζί να πιστοποιήσουν ότι δεν υπάρχει χρηματική διαφορά.

 

Πηγή:taxydromos.gr

Post source : enikos.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *